Idei suvite blond 2020 pentru parul tau

Idei suvite blond 2020, un Anul Nou, look nou sau schimbat partial! Inceputul unui nou an – este momentul perfect pentru a va schimba look-ul. Pentru ca 2020 sa inceapa cu dreptul, arunca o privire peste culorile de par la moda si cele mai elegante nuante ale anului.

Look-uri dragute si idei suvite blond 2020, caci despre ele este vorba pentru urmatoarea ta vizita la salon.Suvite caramel, castanii, ideale pe un par brunet. Acestea adauga lumina, dar si un pic de miscare intregului look.

idei suvite 2020

Suvite blonde, miere. O cantitatea mare de suvite blonde adauga caldura si lumineaza un look, fara a sa treceti la un blond total.

idei suvite 2020

Balayage si babylights, combina o tehnica de balayage dar si alte suvite pe lungime, pentru un look plin de luminozitate. De obicei, radacinile raman inchise la culoare, si astfel, nu necesita o intretinere permanenta.

idei suvite 2020 balayage

Ombre hair subtil. A fost in mare trend, acum se poarta purtat doar subtile. Astfel, varfurile si lungimile au doar o “usoara” diferenta de nuanta fata de radacini.

idei suvite 2020 ombre

Acestea sunt principalele recomandari in ceea ce priveste trendurile la idei suvite in 2020.

A se observa, ideea unui look in tendinte pentru anul acesta presupune “natural“. Tehnica si nuantele vor fii stabilite impreuna cu stilistul.

Sursa pozelor: pinterest.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *