Diferenta dintre balayage si ombre

suvite balayage

Balayage vs ombre

Te-ai intrebat mereu care este diferenta dintre balayage si ombre? Ambele tehnici se numara printre cele mai fierbinti tendințe in materie de colorare a parului. Marele avantaj al acesora este reprezentat de nivelui scazut de intretinere, adica intervalul intre vopsiri.

In plus, aceste tehnici permit o tranzitie treptata a nuantelor inchise spre cele deschise, obtinutandu-se un look ingrijit si modern.

Tehnica balayage prespunerea realizarea de suvite subtiri la radacini, care, dreptat, devin mai groase. Deoarece suvitele aplicate la radacini sunt mai subtiri, in momentul in care parul creste, diferentele de culoare nu sunt atat de vizibile. Acest lucru inseamna scurtarea vizitelor la salon, care in mod normal sunt de patru saptamani.  

tehnica balayage

Tehnica realizare suvite balayage

suvite balayage

Rezultat balayage

Ombre este o tehnica prin intermediul caruia stilistul pastreaza parul mai intunecat de la radacini pana la mijloc sau mai jos, iar varfurile fiind vopsite in nuante deschise. 

Ombre este cea mai buna alegere pentru brunetele care doresc sa treaca la blond sau pentru femeile indraznete care isi doresc o culoare vibranta a parului, fara sa-si vopseasca integral parul. In tehnica ombre, nu se folosesc folii, iar parul este mai usor de intretinut fata de balayage.

tehnica ombre

Tehnica aplicare ombre

 

ombre

Rezultat ombre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *