Tendinte tunsori 2020 – Cum te tunzi anul acesta

Tendinte tunsori 2020 sau cum te tunzi anul acesta. Inceputul lui 2020 vine cu irezistibila dorinta de a incepe anul cu ceva proaspat si nou, ceea ce inseamna ca este un moment potrivit pentru a opta pentru o alta tunsoare.

Tendinte tunsori 2020 – includ aspecte pentru fiecare lungime si pot sa fie adaptate oricarei texturi, dar si a stilului personal.

 In cea ce priveste tendintele tunsori 2020, se discuta despre cea mai populara tunsoare din ultimii ani, care se pastreaza si acum, tunsoarea bob. Acesta, totusi, anul aceste va suferi cateva modificari. Si, vorbim despre bob cu margini texturate, linii fine, cu carare pe mijloc sau intr-o parte. Pe langa tunsori bob si ombre, ca stil de vopsire a parului in 2020, mai avem:

Tunsori bob drept, texturat

 In ultimii ani, a existat o multime variata de modele ale acestei tunsori. Daca toate aceste stiluri v-au influentat sa va schimbati look-ul, aflati ca lungimea parului mai scurta este in tendinte pentru 2020. Asocierea din acest an a bobului drept, similara cu cel clasic, dar are in lus pic de textura la varfuri pentru un aspect mai moale, plin.

tendinte tunsori 2020tendinte tunsori 2020

Tunsori par super lung 2020, taiat drept

 Desi, principala tendinta a anului este reprezentata de lungimi scurte, sunt vesti bune si pentru femeile care prefera parul lung. Se poarta parul foarte lung, drept, cu eventuale scari, foarte subtile.

tunsori par lung drept 2020par foarte lung 2020

 Tunsori in scari subtile

Vorbim despre tunderea parului in straturi subtile, care incep de sub barbie pentru a oferi un plus de volum parului, dar si miscari. Aceasta tehnica functioneaza pe o lungime medie – lunga, a parului. Se potriveste acelor femei care nu vor sa faca compromisuri, intre scurt si foarte lung.

tunsori filat par mediu 2020

 tunsori par mediu scari

Tunsori pixie in scari

Facem o trecere la o lungime scurta, tunsori la moda in 2020. Si, vorbim despre tunsorile pixie in scari, o alternativa chic a celor bob, vedeta anului. Modelul este cel clasic, cu scari subtile.

 Tendinta anului este reprezentata de “subtil”, la pachet cu lungimi scurte, medii sau lungi. Totul pentru un look fantastic.

tunsoare pixie 2020

 

Sursa pozelor:pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.