Suvite: Adauga stralucire si personalitate parului tau

Suvite 2023, reimproaspatare culori par prin suvite
Balayage este o tehnica franceza de colorare a parului, unde vopseaua este aplicata pe par cu mana, spre deosebire de metodele vechi, in care se foloseau folii sau casti pentru suvite.

Cand vine vorba de stilizarea reimprospatarea culorii parului, suvitele sunt un instrument magic. Aceste mici porțiuni de par vopsite sau decolorate pot aduce o schimbare semnificativa si vibratii suplimentare aspectului tau. Indiferent daca optezi pentru suvite subtile pentru a adauga stralucire sau pentru suvite indraznete pentru a-ti exprima personalitatea, optiunile sunt nelimitate.

 
Aplicarea vopselei doar cu mana permite obtinerea unui efect mai natural si modern, cu tranzitii subtile intre nuantele alese, fie ca sunt blonde, brunete, roscate sau altele.

Tipuri de Suvite

Suvite Subtile: Acestea sunt suvite discrete, care adauga doar o nota subtila de stralucire. Pot fi folosite pentru a evidentia anumite zone ale parului sau pentru a crea un aspect natural.

Suvite Balayage: Balayage este o tehnica de vopsire a parului care ofera suvite naturale si stralucitoare. Acestea se estompeaza in par si arata ca si cum ai fi prins cateva raze de soare.

Suvite Ombre: Suvitele ombre sunt cele in care varfurile parului sunt vopsite sau decolorate pentru a crea o tranzitie frumoasa de culoare de la radacini catre varfuri.

Suvite in culori indraznete: Pentru un aspect indraznet, poti opta pentru suvite in culori intense, precum roz, albastru, violet sau chiar argintiu. Acestea pot adauga o nota de personalitate si expresivitate.a in stil french cu varfuri alb-argentii sau varfuri colorate este intotdeauna o alegere buna.

Galerie foto – Suvite 2023

 


Model cu suvite moderne

Model pentru parul lung

Model pentru parul scurt

 

Model pentru parul lung

Model suvite caramel

 

Model suvite pe tunsoare bob

Model pixie bob

 

Model suvite blonde, par cret

Suvite cenusii

 

Model par lung

Model cu suvite roscate

 

Idei de culoare balayage

Galerie foto – Suvite 2022 – 2023
Pentru un look natural si modern, poti alege balayage. Balayage este considerata cea mai hot solutie personalizata de colorare a zilelor noastre. Ce nuante alegi? Asta vei decide doar tu. Venim in intampinarea ta cu diverse sugestii pentru un balayage 2020 reusit si suvite pline de stil.

Se pot alege nuante deschise, precum cele argintii, aurii si pana la cele caramel.

Suvite caramel:

 Suvite cenusii, argintii, platinat

 Suvite blond deschis, auriu sau mix

 Altele:

  

Sursa pozelor:  pinterest.com
Ce spuneti? Veti adopta asta de nuante? Noi ne pregatim pentru verde neon.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *