Tunsori scurte pentru parul subtire, idei 2023

Tunsori scurte par subtire, fin, recomandari si sugestii pentru a obtine cel mai bun look.

De cele mai multe ori, femeile care au un par subtire considera acest lucru un blestem, si, ar face orice pentru a obtine putin volum. Lucrurile nu sunt atat de grave. Asta pentru ca parul subtire, fin are o textura moale si matasoasa de invidiat, care se poate coafa destul de usor si are un aspect foarte sanatos.
 
Daca vorbim de parul scurt, exista foarte multe tunsori care pot adauga putin volum si textura. In acest articol, o sa va aratam cum puteti sa obtineti un look la moda, voluminos, pe un par fin. O sa vedeti cat de usor este alegand tunsoarea potrivita.

  

De ce tunsori scurte par subtire?

Tunsoare pixie bob

Tunsoare simpla pentru doamne

Tunsoare pixie

Tunsoare cu asimetrie

 Pentru ca, in general, tunsorile scurte pentru parul subtire sunt mai usor coafat, comparativ cu altele, insa depinde. Puteti obtine textura, un look voluminos, daca optati pentru tunsori bob stratificate sau bucle jucause. Toate sunt alegeri inspirate pentru acest tip de par.

1. Tunsoare uni – tomboy. Este  realizata pe parul scurt, are usoare asimetrii si se potriveste atat femeilor, cat si barbatilor.

 tunsori scurte par subtire tomboy

2. Tunsoare undercut. Desi parul este super neted, in aceasta combinatie, cu partea din spate mai scurta, arata impecabila.

tunsori scurte par subtire undercut

3. Tunsoare scurta in scari, lejera. Niciodata nu puteti sa dati gres daca alege o tunsoare stratificata, pentru un look reusit.

 tunsori scurte par subtire pixie

  

4. Tunsoare pixie lunga. Extrem de sofisticata, acest gen de tunsoare se potriveste unui fir de par subtire, dar si unei forme rotunde a fetei.

Tunsori scurte par subtire lungi

5. Bob drept. Da, genul acesta de model se potriveste unui par subtire. Varfurile se taie drept, insa se poate opta si pentru scari pe lungime.

 Tunsori scurte par subtire bob drept

6. Tunsoare asimetrica, perfecta pentru a crea textura. Poate una dintre cele mai inspirate alegeri.

Tunsori scurte par subtire

7. Tunsori bob cu par scurt in spate. O alegere super moderna, avand in vedere tunsorile unghiulare care sunt in tendinte anul acesta. Pe langa functionalitate, volum, veti obtine si un look modern.

 Tunsori scurte par subtire

Cititi si Variante tunsori bob cu par scurt in spate.

 


 

Pentru mai multe modele de tunsori scurte pentru acest tip de par, consultati mini catalogul de mai jos. Sunt idei pentru un look reusit.

Tunsorile bob drept, pixie cu asimetrie si stratificare sunt cele mai bune alegeri pentru un par moale si subtire.

Va recomandam si alte modele:

Tunsoare pixie

Tunsori scurte par subtire

Tunsoare asimetrica pentru doamne

 Tunsori scurte par subtire

OnduleuriTunsori scurte par subtire

Tunsoare pentru doamne

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.