Bobul Inversat: O alegere stilata pentru o tunsoare moderna

bob invesat

Bob inversat, provening din englezescul “inverted bob”, a devenit extrem de popular in zilele noastre. Versatil si modern, un bob inversat se potriveste indiferent de varsta sau stil de viata.

Bobul inversat reprezinta o declaratie de stil contemporana, imbinand eleganta clasica cu un aspect modern.

Acest tip de tunsoare se remarca prin straturi mai scurte in spate si par mai lung in fata, creand o forma asimetrica si dinamica. Avantajul major consta in versatilitatea sa – poate fi adaptat pentru aproape orice tip de textura a parului si ofera posibilitati infinite de stilizare. Bobul inversat adauga volum si miscare, evidentiind conturul fetei. Este alegerea perfecta pentru cei care cauta o schimbare fresh si un look indraznet
 
“La pachet” cu nuante simple simple sau extravagante, asigura un look glamour garantat, fiind o solutie excelenta cand se doreste o schimbare.

Indiferent daca doriti sa va tundeti scurt sau pur si simplu sa va improspatati look-ul, o astfel de frizura este alegerea perfecta. Tunsoarea, cu par mai scurt in spate si mai lung in fata, este elegant, dar si foarte modern.

 De asemenea, este o optiune care se potriveste tuturor, puteti opta pentru el indiferent de textura parului. Pentru a va pune in evidenta, trebuie doar sa gasiti versiunea potrivita. Avem o lista cu cele mai frumoase tunsori bob.

 

1 Tunsoare pentru parul subtire

2 Tunsoare in nuante de blond

 3 Bob scurt inversat

4 Tunsoare pentru doamne, cu breton

 5 Tunsoare cu breton

6 Nuante de roscat

 7 Bob modern, cu suvite

8 Varianta par foarte subtire

 9 Tunsoare moderna

10 Tunsoare cu lungime

 In lungimi scurte sau mai lungi, puteti opta pentru stilurile care vi se potrivesc cel mai bine. Versatile si personalizabile, tunsorile bob inversat pot face diferenta intre un look super modern si unul simplu.
 
Alte recomandari:

11 Nuante cenusii

12 Tunsoare cu suvite

 13 Tunsoare moderna pentru doamne

14 Tunsoare pentru doamne
 15 Tunsoare pentru parul subtire

16 Tunsoare scurta

 Va sugeram si alte modele:

Ce este o tunsoare bob inversata?

 
Un bob inversat este un tip de bob care are par scurt in spate, iar frontal, lunga. Este similar cu A-line, insa cele doua difera. Ca atare, este similar cu un bob de linie A. Cu toate acestea, cele două diferă. Spre deosebire de un bob in linie A, un bob inversat, care este cunoscut și sub numele de bob gradat, prezinta un spate conic cu scari stivuite.

  

Prin urmare, parul este mai curbat la spate, si nu pland. Desigur, cantitatea de scari poate varia. Sunt persoane carora le plac scarile subtile, altele prefera scari scurte, mai definite. De asemenea, diferenta de lungime intre partea din fata a parului si spate poate varia, de asemenea, de la minim la extrem.

 Aceste tunsori au o lungime variata. Pentru un aspect care este atat de indraznet, cat si de elegant, luati in considerare optiunea care vi se potriveste.

  

Sursa pozelor : pinterest.com
Va plac aceste modele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *