Variante tunsori bob par scurt in spate – Tunsori pentru par subtire

Tunsori bob par scurt in spate, inversat, unghiular, il regasim sub foarte multe denumiri.

Articolul de astazi este dedicat tunsorile bob cu par scurt in spate, asimetrii si lungimi laterale diverse. Tunsorile unghiulare sunt cele mai moderne modele de tunsori la momentul actual. Acestea au suferit modificari de-a lungul timpului, de la bobul clasic pana la modele actuale.

Cea mai rapida metoda de a-ti schimba look-ul radical este sa optezi pentru aceste tipuri de tunsori bob.

 Cele mai extravagante doamne vor opta intotdeauna pentru stiluri cat mai complicate, cum sunt si tunsorile bob foarte scurte in partea din spate, asimetrii si nuante foarte indraznete. Creativitatea stilistilor este mereu pusa la incercare, insa se descurca de minune.

De asemenea, in general se opteaza pentru straturi care faciliteaza obtinerea de volum si confera look-ului un aspect modern si in tendinte. Se mai tine cont si de modul in care o tunsoare se poate aranja. Avand in vedere intretinerea redusa, modernism si si stil, tot mai multe femei  aleg tunsori graduate, cu finisaje diverse si nu neaparat cu un look clasic. De ce sa imbratisati o astfel de tunsoare?

Bob scurt in spate si inclinatie spre lung in partea din fata. Nu le vedem in fiecare zi, insa sunt niste tunsori exceptionale.

 Tunsori bob par scurt in spate asimetric

Tunsori bob par scurt in spate lung

 Si tunsorile mai scurte ocupa pozitiile fruntase ca fiind cele mai moderne versiuni bob. Acestea au un aspect ciufulit, iar asimetria si texturile sunt superbe. „Aceste tunsori demi-bi” se pot purta atat in varianta sport, cat si cochet.

 Tunsori bob par scurt in spate scurt

  Tunsori bob par scurt in spate arata fantastic pe parul subtire si mediu dens. Parul gros sau ondulat, cu o astfel de tunsoare prezinta riscul ca parul sa se stabilizeze intr-o forma triunghiulară, nu prea atragatoare.

  

Cu cat lungimea este mai scurta in spate si mai mare unghiul, cu atat tunsoarea arata mai dramatic, si cu mult volum. Aceasta este o tunsoare excelenta pentru a alungi vizual o fata rotunda.

Sursa pozelor : pinterest.com

 Va plac aceste modele?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *