Tunsori pentru parul subtire, cele mai potrivite alegeri

tunsori parul subtire

Tunsori pentru parul subtire

In timp ce firul de par normal are o grosime medie de aproximativ 0,08 mm, cel subtire are una de numai 0,05 mm. De obicei, dupa spalare, acesta pare moale si lipsit de volum, asta pentru ca nu are fermitate. Vestea buna este ca acest aspect se poate remedia prin intermediul unei tunsori, dar si prin folosirea produselor de styling.

Tunsori pentru parul subtire? Ce este este facut?

Volum

Astfel, in primul rand trebuie volum. Acesta va trebui creat prin forma, adica trebuie tuns in scari, trepte. Acest stil il va ajuta sa obtina volum, in special in partea de sus. Sunt recomandate tunsorile scurte si medii, tunse in scari. Un par foarte lung va evidentia in mod neplacut un par subtire.

Nuante

Nuante pentru un par rar. Se recomanda evitarea culorilor de par inchise, in schim b se poate opta pentru cele deschise, care, eventual sa permita adaugarea de suvite in doua nuante mai inchise sau mai deschise decat nuanta de baza. Astfel, se obtine un efect de “volum”.

Galerie foto tunsori pentru parul subtire, modele recomandate

Sursa pozelor : pinterest.com

Si un par lung, subtire poate avea volum, daca se tine cont de cateva recomandari. Exact ca in cazul tunsorilor scurte, parul lung poate, de asemenea, sa obtina volum prin taieturi drept si scari subtile. Dacă sa pastrati aceasta lungime, discutati cu stilistul dvs. si optati pentru breton, scari subtile , asociate cu  un balayage maroniu-blond. 

tunsoarea par lung subtire

Tunsoarea potrivita, look-ul perfect.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *