Tunsoarea scurta in scari, un stil care nu dezamageste niciodata

Tunsori scurte in scari, modele de inspiratie pentru un look interesant.

Dupa ultimele statistici, un numar tot mai mare de femei incep sa opteze pentru tunsori scurte, chic, fabuloase si la moda. Tunsorile scurte se pot coafa foarte usor, fara vizite dese la salon. In plus, se economisesc timp si la samponare.  Tunsorile scurte se potrivesc cu aproape orice stil vestimentar. Totusi, trebuie sa le alegeti in functie de varsta, textura parului sau stil personal.Coafurile scurte se potrivesc cu orice stil vestimentare.
 Adaugare de scari este o modalitate de a elimina greutate in cazul unui par subtire, si de a adauga volum parului subtire. De asemenea, acestea uniformizeaza aproape orice forma a fetei.

 


Tunsoare scurta, cu scari la fel de scurte. O nuanta deosebita si o tunsoare fabuloasa pentru doamne. Bretonul filat da un plus de finete intregului look.

Tunsori scurte in scari doamne

Un look plin de volum, alaturi de un breton drept. O nuanta de blond deschisa, perfecta pentru un look mai tanar.

 


 

Tunsori scurte in scari blond

Tunsoare pixie, cu scari si partea inferioara, super scurta. Acesta este un look modern pentru 2020 si numai.

 


Tunsori scurte in scari pixie

Bob asimetric, in scari. Acesta este un stil mai special, fabulos, cu o parte tunsa mai scurt.

Tunsori scurte in scari asimetrice

Look modern si volum, acestea sunt doar cateva dintre avantajele alegerii unor tunsori scurte in scari. Stilul acesta, de regula, este destinat persoanelor care isi doresc sa obtina volum si un mod de arajae usoare.

Fiind foarte versatile, femeile care adopta acest stil pot sa apara mereu putin mai altfel, serioase, jucause sau elegante, depinde de ocazie.

General vorbind, adresate tuturor categoriilor de varsta, tunsorile scurte in scari, avantajeaza in special, doua grupe de femei: indraznete sau orientate spre practic.
 
Alte modele Tunsori scurte in scari

 


 


Undercut

Stil clasic, stratificat

 


Tunsoare moderna, in doua nuante

Bob stratificat

 


Onduleuri in tunsori stratificate

Tunsoare cu forma, pentru doamne

 


Par permanent, splendid in 2020

Daca lungimea prea scurta nu este pe placul vostru, va invitam sa vedeti si tunsori in scari pentru par mediu, lung. Acestea reprezinta un alt stil popular, un stil care inca nu s-a demodat.

Sursa pozelor:pinterest.com” 


Leave a Reply

Your email address will not be published.