20 tunsori tunsori scurte, fermecatoare pentru doamne

Tunsori scurte doamne, idei pentru coafarea parului in stiluri moderne, indiferent de varsta.

Nu sunt demodate pe cum s-ar crede, dimpotriva, tunsorile scurte, in stil pixie, sunt foarte actuale si moderne. Trebuie doar sa gasiti tunsoarea potrivita, sa fie eleganta si sa vi se potriveasca ca textura, sau stil de viata. Descoperiti cateva stiluri moderne pentru doamne de toate varste si alegeti ce anume vi se potriveste cel mai bine.

Pentru a obtine un look cat mai tineresc, este foarte important sa alegeti o tunsoare care sa vi se potriveasca cu forma fetei. O forma rotunda se potriveste unor tunsori asimetrice, unghiulare. Pentru a alungi fata, alegeti volum in crestet. O fata patrata se va potrivi cu tunsori rotunjite si par filat.

 


 

Culoarea? Ce nuante sa alegeti? Cele mai bune alegeri, pentru un par carunt, sunt suvitele blond argintiu sau gri. Mai puteti alege balayage sau doua nuante diferite in acelasi look, unde nu trebuie sa alegeti neaparat culori extreme. Stilul de baza ar trebui sa contina scari.

Nuante de platinat

Pentru a alungi fata, alegeti volum in crestet. O fata patrata se va potrivi cu tunsori rotunjite si par filat.

 


Tunsoare simpla

Pentru a alungi fata, alegeti volum in crestet. O fata patrata se va potrivi cu tunsori rotunjite si par filat.

 

 


Bob cu breton

Bob simplu

Tunsoare scurta cu suvite

Pentru a alungi fata, alegeti volum in crestet. O fata patrata se va potrivi cu tunsori rotunjite si par filat.

 


 

Tunsoare pixie filata, pentru parul rar.  Exista o multime de tunsori pixie pentru femeile cu parul fin; trebuie doar sa selectati ce vi se potriveste cel mai bine. Stilul dezordonat, cu scari, suvite este o solutie buna.tunsori scurte doamne par rarTunsoare pixie in doua nuante. Blondul acestui pixie in doua  tonuri incadreaza fruntea, in si atrag atenția asupra pometilor si urechilor. Tonul intunecat ofera look-ului un contrast neasteptat.

pt>


tunsori scurte doamne doua nuante

 


 

Tunsoare pixie in scari. Daca aveti nevoie de o tunsoare scurta actuala pentru parul gros, puteti alege un astfel de stil, in scari. Coafati si uscati cu o perie rotunda.

tunsori scurte doamne pixie scariTunsoare pixie asimetrica, cu volum in crestet. Una dintre cele mai bune metode de a adauga inaltime tunsorii scurte este de adauga volum in crestet. Pentru a obtine aspectul super-dezordonat, tapati in crestet, folosind degetele si un produs de coafare. Aceasta este o tunsoare frumoasa, fie intr-o singura culoare, fie cu suvite pentru un pic de culoare.

 


 

tunsori scurte doamne asimetrice

Alte modele tunsori scurte doamne:

Modele cu asimetrie

 


Tunsoare in nuante inchise

 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.