Micro bob – Ultima tendinta in materie de tunsori primavara 2020

Micro bob, ultima versiune actualizata si cea mai noua tendinte in materie de tunsori pentru primavara.

Astfel, tunsorile bob, deja modernizate, primesc o actualizare in aceasta primavara. Tunsoarea este mai scurta si necesita cel mai mic efort in coafare, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Poate aveti un bob drept, lung, graduat sau lob: exista nenumarate variante bob. Dar hai sa facem cunostiinta cu noua tendinta a primaverii 2020 – micro bob. Totul a pornit de la celebritate, care si-a facut aparitia in culisele spectacolelor AW20, adica Khloe Kardashian. De aici a pornit noul trend, cea mai noua actualizare a tunsorilor bob, pe care vedeta il poarta cu mandrie.

 


 

Ce este micro bobul? In 2020 se considera bobul reinventat, care tinde spre un finisaj mai clasic, cu linii super ascutite si varfuri ascutite, care se completeaza frumos cu tonurile mai calde care sunt in tendinte la momentula actual.

 


micro bob kloe kardashian

 

Este o tunsoare grozava pentru femeile care doresc sa taie din lungime, si nu gasesc ceva pe placul lor. Cand vine vorba de coafare, sampoanele uscate, dar produsele de styling vor asigura suficienta textura si volum.

Aceasta tunsoare este pentru doamnele care nu au foarte mult timp sa stea in oglinda. Parul este foarte usor de aranjat, nu necesita produse speciale sau alte aparate. Cu toate acestea, se recomanda sa adaugati cateva scari, pentru a nu a obtine un look de casca.

 


 

De asemeni, apelati la un stilist bun, desi este o tunsoare simpla, vorbim de o lungime scurta, astfel este nevoie de tehnica si o persoana implicata.

In concluzie, micro bobul este o coafura eleganta, si usor de intreținut, care va va deschide fața. Daca aveti un bob mai lung, gen lob, nu trebuie sa faceti schimbari prea mari, trebuie doar sa taiati putin din lungime.

 


micro bob 2020

Daca va place, gasiti un stilist priceput.

 


 

Sursa pozelor : instagram.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.