Tunsori in scari par mediu – lung, modele dragute

Tunsori in scari, un look feminin si ingrijit, si un ritm agitat al vietii moderne? Se poate obtine? Par egreu, dar se poate, dovada fiind saloanele arhipline. Pentru un look proaspat, usor de coafat si ingrijit, va propunem tunsorile in scari.
 
In cadrul acestui articol, veti regasi tunsori in scari, populare si universale pentru o lungime medie, lunga a parului. Articolul vine ca un plus la tunsori cu volum, un alt subiect de interes pentru multe femei.
Model cu scari

Model in nuante de blond Model cu suvite
 

 Suvite Model cu breton

Tunsorile in scari reprezinta o alegere excelenta pentru o schimbare de look, se potrivesc oricarei texturi de par( fir subtire, gros, ondulat etc).

Forma fetei si tunsori in scari?
 
Vestea buna este ca o tunsoare in scari este o alegere ideala pentru o forma a fetei la ovala. Daca forma fetei voastre este rotunda, stratificarea tunsorii prin scari, va avea un efect vizual de alungire, in combinatie cu un breton intr-o parte. In ceea ce priveste o forma fetei patrata, se recomanda bretonul drept, pana la nivelul sprancenei. In concluzie, femeile cu forma fatei ovala sunt cele mai norocoase.

 


Ele nu sunt restricrionate si pot opta pentru orice tip de tunsoare in scari doresc.

 Sursa pozelor:  pinterest.com
Ce spuneti? Veti adopta astfel de bucle?

Voi ce nuante preferati?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.