Tunsori castron pentru femei – Demodate sau actuale

Tunsori castron pentru femei, modele demodate sau actuale, in contextul in care pe reteaua sociala, pinterest, sunt extrem de populare.

Cu totii ne amintim de aceasta tunsoare, foarte populara acum foarte mult timp. Copii sau adulti, cu totii am incercat macar o data aceasta tunsoare. Practica si nu prea, necesita o intretinere regulata pentru a mentine aspectul.

Ce inseamna o tunsoare castron? Acest stil prespune ca parul este taiat scurt in spate si laterale, iar cel de pe calota este lasat mai lung. In zilele contemporane, si aceste tunsori au primit un aspect modern, prin aplicarea unor culori in tendinte, sau prin reinterpretare, cum sunt cele undercut (parul este ras, nu tuns mai scurt).

  

Diferentiem mai multe tipuri de tunsori castron pentru femei, dar cele mai moderne sunt:

Tunsoare lejera, cu o nuanta deschisa. Trebuie sa recunoastem ca acest model, ales de Charlize Theron arata impecabil. Pare actuala, deci nu demodata.

Tunsoare castron cu linii moderne. Parul scurt a fost inlocuit de portiuni rase. O tunsoare moderna si tinereasca.

Tunsoare castron si ombre hair. Parul din lateral si spate este mai inchis, stilistul care a realizat acest look i-a conferit un aspect modern.

  

Tunsori castron pentru femei ombre

Tunsoare texturata. Acest stil se potriveste in special persoanelor care au fir de par gros.Tunsori castron pentru femei texturate

Tunsori castron femei in doua nuante. Absolut genial look-ul Rihannei, cu cele doua nuante de blond si brunet, incluse in aceasta tunsoare.

Citeste si Blond si brunet – 2 nuante in acelasi look

Tunsori castron pentru femei rihanna

Tunsoare castron parizian, stil vintage. Da, liniile sunt usor vintage, insa look-ul este usor modernizat. Si de ce sa nu recunoastem, impecabil. Felicitari, Zendaya!

 Cu onduleuri. Daca sunt in tendinte, nu le puteam omite. Si, chiar se potrivesc acestei tunsori, insa va trebui sa discutati si cu un stilist.

  

Avand in vedere modelele prezentate in galeria de mai sus, ce parere aveti? Sunt tunsorile castron demodate sau actuale? Ai opta pentru o astfel de tunsoare scurta in zilele de azi?

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.