Blond si brunet – Nuante de par 2 in 1

Blond si brunet in 2 tonuri pentru a obtine un look vechi, dar noi.

Vreti sa obtineti un nou look, o noua culoare insa fara schimbari dramatice? Atunci trebuie sa incercati par in doua nuante, blond si brunet! Ce contrast frumos! Acest mix de nuante dragute sunt potrivite pentru oricine: indiferent daca aveti par lung sau scurt, blond sau brunet, puteti gasi stilul perfect in doua tonuri. In plus,puteti adauga si putin pastel, daca vi se pare ca nuanta este cuminte. Ramane sa alegeti voi ce anume vi se potriveste.

 Doua tonuri diferite de culori in aceleasi look va ofera un plus de culoare jucausa si, arata foarte chic. Anul acesta nu pierdeti acest stil cu doua tonuri, care nu se limiteaza doar la blond si brunet! Odata incercat acest stil, o sa-l mai incercati.
  


Pentru parul lung

 Nuante de cenusiu si violet
 Pentru parul lung

Model bob cu suvite

 Pe un par scurt, acest stil se potriveste tunsorilor pixie sau celor bob inversat.

Pe un par scurt, mediu, tunsorile in scarile arata foarte bine in aceasta combinatie.

 Se poate jongla cu o nuanta ascunsa, suvite foarte groase, sau celebru ombre, care este tot un fel de look in doua nuante.

 

Parul lung in doua nuante blond si brunet. Si aici ideile sunt multe, dar, probabil cel mai frumos look se obtine prin ascunderea unei nuante sub par. Iata cum, dar si alte idei de nuantare.

 Blond si brunet in 2 tonuri. Acestea sunt cateva din propunerile noastre pentru a "condimenta" o nuanta de blond sau brunet. Ideile sunt multe, va puteti consulta si cu stilistul pentru a obtine si mai multe look-uri.

Blond cenusiu si brunet, tunsoare bob stratificata

 Tunsori pixie in doua nuante

Look pentru doamne, cenusiu si brunet

 Pixie cu par natural la radacini

Sursa pozelor : pinterest.com