Tunsori A-line ascutite , volum la superlativ

Tunsori A-line ascutite si foarte ascutite, in modele unghiulare.

Daca cautati o tunsoare nici prea lunga, nici prea scurta, tunsorile bob A-line reprezinta o alegere buna. Aceste tunsori ascutite au parti mai lungi in partea frontala, si mai scurt in spate. In timp ce se creaza iluzia de par putin mai lung, spre deosebire de alte modele, trecerea din spate spre fata, se face usor, fara scari.Marele atuu al acestor tunsori este versatilitatea in stil, adaugarea unor culori creeaza dimensiune si adancime intregului look. A-line fac parte din categoria tunsorilor bob unghiulare, cele mai moderne tunsori actuale. Mai jos, prezentam cele mai frumoase idei ale acestui stil, cele mai bune combinatii de nuante.

  

Tunsori A-line ascutite

Model tunsoare bob liniara, cu unghi si super suvite. Aceste tunsori sunt printre cele mai populare stiluri si nu vor iesi curand din tendinte. Tot mai multe femei opteaza pentru acest gen de tunsoare, deoarece avantajeaza majoritatea formelor femei si texturilor de par.

 Tunsori A-line ascutite breton

Model super neted, cu breton breton si o nuanta blond cenusiu, care se potriveste de minune.

 Tunsori A-line ascutite brunet

Model mai ascutit, cu o nuanta inchisa, un look plin de dinamism.

Tunsori bob A-line ascutite, pentru un par subtire, fin, perfecte.

Un model in trend este cel cu onduleuri foarte mari si balayage.

 Optiunile de coafare ale acestor tunsori sunt foarte impresionante. Puteti incerca stiluri elegante, netede si stralucitoare, sau aspecte mai lejere. Un bob va arata fascinant cu onduleuri, fie mari, fie mai lejere. Aceste modele de tunsori in linie A arata invariabil de clasic si impresionant.

 

  Usor tunsa in scari, ondulata sau perfecta dreapta, eleganta sau texturizata, mai scurta sau mai lung, tunsoarea A-line nu are egal in diversitatea sa de stiluri.

 
Modelele prezentate in imagini pot sa va inspire sa faci schimbari interesante de look. In special in 2020, puteti face multe alegeri.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.