Tunsori stilate pentru femeia de 30 ani

tunsori femei 30 de ani

Tunsori stilate pentru femeia de 30 ani

Odata cu schimbarea prefixului, s-ar putea sa simti nevoia unei schimbari de look. Vei simti nevoia sa arati fresh, extraordinar si, in acelasi timp sa fi si in tendinte cu tunsorile anului. Noi venim in intampinarea ta si iti oferim cele mai bune modele de tunsori pentru nevoile tale. Afla ce tunsoare ti se potriveste, citind acest articol.

Tunsoarea pixie

In acest caz, o tunsoare pixie delicata, reprezinta alegerea ideala, pentru un look impecabil. Pentru un look impecabil si o aparitie de senzatie, se recomanda si un breton intr-o parte, filat.

Tunsoarea bob

Nu te-ai gandit sa te tunzi bob? In acest caz, nu te credem. Tunsoarea bob este o alegere buna pentru femeia de 30+, aceasta trebuie sa fie versatila si flexbila. Poti alege o lungime medie, o carare pe mijloc, si nuante office, care sa-ti completeze look-ul.

Tunsori pentru par lung

Daca ai schimbat prefixul, nu inseamna ca trebuie sa renunti la lungimea parului tau. Ar fi infantil sa gandim astfel, parul lung se poate purta indiferent de varsta. Secretul este sa alegi o tunsoare stilata care sa-ti confere volum, scari si un breton elegant.

Iata cateva alegeri bune in acest sens:

Sursa pozelor: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *