Tunsori stilate pentru femeia de 30 ani

Tunsori pentru 30 de ani, de la modele clasice, stilate la unele moderne si indraznete. Tu ce alegi? Tunsori bob ascutite si moderne sau ceva mai clasic?

Odata cu schimbarea prefixului, s-ar putea sa simti nevoia unei schimbari de look. Vei simti nevoia sa arati fresh, extraordinar si, in acelasi timp sa fi si in tendinte cu tunsorile anului.

 Noi venim in intampinarea ta si iti oferim cele mai bune modele de tunsori pentru nevoile tale. Afla ce tunsoare ti se potriveste, citind acest articol.

Pixie bob

 


Bob inversat

 Tunsoare scurta

Tunsoarea pixie

In acest caz, o tunsoare pixie delicata, reprezinta alegerea ideala, pentru un look impecabil. Pentru un look impecabil si o aparitie de senzatie, se recomanda si un breton intr-o parte, filat.

 Tunsoarea bob

Nu te-ai gandit sa te tunzi bob? In acest caz, nu te credem. Tunsoarea bob este o alegere buna pentru femeia de 30+, aceasta trebuie sa fie versatila si flexbila. Poti alege o lungime medie, o carare pe mijloc, si nuante office, care sa-ti completeze look-ul.

Tunsori pentru par lung

 Daca ai schimbat prefixul, nu inseamna ca trebuie sa renunti la lungimea parului tau. Ar fi infantil sa gandim astfel, parul lung se poate purta indiferent de varsta. Secretul este sa alegi o tunsoare stilata care sa-ti confere volum, scari si un breton elegant.

Iata cateva alegeri bune in acest sens:

 Alte modele tunsori pentru 30 de ani, stiluri moderne:

pt>

  tunsori pentru 30 de ani bob stilat

 

 tunsori pentru 30 de ani blond tunsori pentru 30 de ani suvite tunsori pentru 30 de ani bob

 tunsori pentru 30 de ani brunet tunsori pentru 30 de ani suvite

 tunsori pentru 30 de ani scurt

 Sursa pozelor: pinterest.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.