Culori de par fara varsta pentru doamne 50+ – Cele mai bune alegeri

Culori de par doamne 50+

Culori de par doamne 50+, exista nuante care te intineresc? Este posibil ca o culoare de par sa va imbatraneasca? Raspunsul la ambele intrebari este da. Dupa o anumita varsta, trebuie sa alegeti inteligent nuanta parului.

Pentru o femeie fabuloasa de peste cincizeci de ani, poate sa fie dificil sa vada procesele de imbatranire exterioara, mai ales daca se simt foarte tinere. Indiferent daca apar doar cateva fir de par grizonat sau tot parul este incaruntit, alegerea unei noi culori de par, care sa se potriveasca acestei etape din viata, uneori poate sa fie o adevarata provocare. Daca pana acum nu ati gasit nuanta potrivita, care sa arate fabulos, va prezentam idei de culori de par doamne 50+, nuante care va pune in evidenta si va pastreaza un look tanar.

Nuante de par care intineresc, pentru doamne de peste 50 de ani.

 Brunet si suvite argintii, balayage. Pe masua ce inaintezi in varsta, alegerea nuantei suvitelor nu mai este atat de usoara. Cu toate acestea, cu un balayage modern gri care se imbina cu parul grizonat, va poate garanta un look bun.

Aramiu. Atunci cand alegeti cea mai buna culoare a parului pentru peste 50 de ani, luati in considerare cat de mult parul aveti, dar si nuanta originala. O culoare rosie a parului se potriveste excelent pentru parul saten natural si ochii verzi sau albastri.

 Blond caramel. O nuanta de blond amestecat cu caramel completeaza toate tonurile pielii. Amestecarea nuantelor calde si reci intr-o singura culoare, precum caramelul si blondul cenusiu este o abordare populara in coloristica.Combinatie argintiu – gri, un lob lung cu breton. Culoarea parului tunsorile pentru femei peste 50 de ani sunt diverse si personalizate in functie de forma fetei, tonul pielii, tipul de par si stil de viata. Scarile si o nuanta deosebita confera intregului look un aspect tineresc.

Tunsori pixie cu scari si roscat puternic. O alegere excelenta pentru a obtine un look modern si tineresc.

Citeste si Tunsori filate scurte pentru doamne 50-70 ani.

Saten cu suvite subtiri. Părul grizonat uneori poate sa fie plictisitor. Puteti opta pentru un saten inchis, la care sa adaugati cateva suvite jucause.

Alte modele:

  

Sursa pozelor : pinterest.com

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.