Ultra culori pentru parul scurt in 2020

Culori pentru parul scurt in 2020, ultra elegante si indraznete pentru un look deosebit.

Articolul va aduce propuneri noi pentru a adauga o culoare ultra moderna parului. Nuantele pastel, caci despre ele este vorba, incep sa prinda si mai multa popularitate. Va prezentam moduri in care se pot integra pe o tunsoare scurta, scurta-medie. Pastel, nuante decolorate si culori subtile de bej, coral, auriu, cenusiu, toate adauga mai multa culoare parului tau.

Ultra nuante subtile. Avem un roz pastel, o nuanta mai decolorata, dar extrem de frumoasa. Radacinile mai inchise, levantica se potrivesc unui ten mai palid, cu ton rece. Pe lungime, avem nuante de bej si cenusiu, care arata fabulos. Sunt tunsori si look-uri finisate, cu un aspect elegant si modern.

 


culori pentru parul scurt roz

Balayage de culoare gri, plus albastru deschis / albastru inchis. Nu este o noutate faptul ca nuanta anului este albastru, pe care il regasim si in par. Un gri in mix cu albastru rezulta o culoare armonizata, cu un aspect modern. 

culori pentru parul scurt albastru

Ghimbir. Ce inseamna o tunsoare curajoasa, undercut in 2020? Un astfel de look e un act de curaj. Partea superioara este o idee mai inchisa, totul armonizat intr-un look super tineresc.

 


 

Blond si suvite orizontale aur – orange. Acesta este unul dintre look-urile noastre preferate, mai ales ca este blondul atrage intotdeauan atentia, fiind si in tendinte. Acest design are o banda orizontala de suvite blond miere in jurul fruntii, subtil.

 


Mai multe nuante de blond in acelasi look reprezinta o alegere inteligenta pentru acest an.

 


Coral si onduleuri, ultra culori pentru parul scurt. Este o nuanta splendida pentru un par scurt. Aceasta se poata armoniza bine cu nuante de bej, sau radacini inchise.

 


culori pentru parul scurt ghimbir

Cenusiu si tunsoare bob. O super nuanta, in topul preferintelor femeilor de peste tot. O nuanta rece care se potriveste oricarei tunsori, in special unui bob.

 


Roscat si tunsoare undercut

Doua nuante roscat, pentru doamne

 


Suvite in nuante mai inchise

Blond platinat si suvite albastre, cel mai modern look

 


Mix nuante in tunsori cu volum

Albastru deschis in tunsori pixie

 


Variante de saten

Suvite, ca pete de culoare pe baza inchisa

 


Suvite caramel

Roscat vibrant

 


Variante de violet

Cenusiu in tunsori scurte

Permanent si doua nuante in acelasi look, tendinte 2020

Platinat si varfuri neon


Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.