Straluceste in nuante de mov

Nuante de par mov – sau violet, liliac si lavanda sau mov, simple sau in mix, o splendoare! Daca v-ați dorit intotdeauna sa incercati aceasta nuanța, acest articol este inspiratia de care aveti nevoie.

In tendinte si foarte frumoase, nuantele de mov=Extraordinar! Intrate in tendinte inca din 1990, sub forma de neon, astazi, nuantele de violet sunt mai elegante si mai pastelate.

Movul se potriveste foarte bine pe orice culoare de baza si, exista o multime de nuante din care sa alegeti. Atat timp stiti ca vi se potriveste cu stilul de viata, puteti opta sa va vopsiti astfel oricand. Daca stiti ca se va potrivi cu tonul pielii, totul este prefect. Tenurile calde functioneaza foarte bine cu violet si tonuri de rosu, in timp ce tonurile reci, merg bine cu violet si nuante de albastrui.Intretinerea nuantei este la fel ca si in cazul altora nuante de par. Asigurati-va ca sunt folosite produse de calitate pentru a alege o nuanta de lux.

Mov integral, combinatie de blond, brunet, toate sunt o aparitie. Avand in vedere tendintele actuale, nuanta se poarta purta in doua tonuri, balayage, ombre sau alte idei.

Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *