Straluceste in nuante de mov – Tunsori sa arati ca o diva

Nuante de par mov – sau violet, liliac si lavanda sau mov, simple sau in mix, o splendoare! Daca v-ați dorit intotdeauna sa incercati aceasta nuanța, acest articol este inspiratia de care aveti nevoie.

In tendinte si foarte frumoase, nuantele de mov=Extraordinar! Intrate in tendinte inca din 1990, sub forma de neon, astazi, nuantele de violet sunt mai elegante si mai pastelate.

Movul se potriveste foarte bine pe orice culoare de baza si, exista o multime de nuante din care sa alegeti. Atat timp stiti ca vi se potriveste cu stilul de viata, puteti opta sa va vopsiti astfel oricand. Daca stiti ca se va potrivi cu tonul pielii, totul este prefect. Tenurile calde functioneaza foarte bine cu violet si tonuri de rosu, in timp ce tonurile reci, merg bine cu violet si nuante de albastrui.
 Iata recomandari de nuante, tunsori si modalitati de integrare nuante de par mov in look. Idei si stiluri direct de la stilisti, pentru un look de 10.

Violet deschis

Tot un violet deschis

 In tunsori scurte

Pentru doamne

Mov aprins, in tunsori pixie

 nuante de par mov

Mov inchis, intr-o splendida tunsoare bob drept, cu bretonnuante de par mov

Mov super deschis, pentru doamne

 
pt>

Mix nuante, pentru doamne, in tunsori cu volum

nuante de par mov

Mov in tunsori scurte, pentru doamne

 
nuante de par mov

Mov in combinatii cu platinat, tunsori filate

nuante de par mov

Violet-mov, in nuate impecabile

 nuante de par mov

Bob stratificatnuante de par mov

Intretinerea nuantei este la fel ca si in cazul altora nuante de par. Asigurati-va ca sunt folosite produse de calitate pentru a alege o nuanta de lux.

 


In principiu, ar trebui sa mergeti la un salon pentru a obtine cele mai bune nuante. Ca alternative, va sugeram ce vopsele de par sa folositi pentru a obtine un mov reusit.

 

Mov integral, combinatie de blond, brunet, toate sunt o aparitie. Avand in vedere tendintele actuale, nuanta se poarta purta in doua tonuri, balayage, ombre sau alte idei.

 Va prezentam nuante senzaționale de culori mov pentru stiluri de la par scurt, pana la lung. Toate doamnele le pot adopta, indiferent de anotimp. Dacă doriti sa incercati culori de par unice si nuante nemaipomenite, atunci va recomandam sa explorati ideile noastre, pentru un aspect mai proaspat si mai cool.

  
Cele mai bune marci de vopsele de par, in nuante de mov!

Manic Panic Purple Haze
Joico Intensity Semi-Permanent Hair Color
Garnier Olia Bold Ammonia Free Permanent Hair Color
Arctic Fox Semi-Permanent

L’Oréal Paris Colorista Semi-Permanent Hair Color
Garnier Nutrisse Ultra Color Nourishing Permanent Hair Color Cream
 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.