Tunsori filat scurte pentru doamne 50 – 70 ani

Tunsori filate scurte doamne, care vor sa fie mereu in tendinte si cu un look impecabil.

Tunsorile pentru femeile intre 50 – 70 ani nu inseamna neaparat ca trebuie sa adoptati tunsori plictisitoare sau demodate. Doamnelor, sunteti binecuvantate cu un farmec aparte. Si, in general si-au gasit stilul individual personal si stiu ce le avantajeaza. Nu este nevoie sa cadeti in extreme si sa alegeti stiluri nepotrivita. O doamna in varsta stabileste propriile stiluri, dar si preferinte. Asta nu inseamna ca nu se pot cauta in permanenta stiluri noi.

 Stilistii spun ca alegand o tunsoare potrivita, o femeie poate deveni cu 10, sau chiar 15 ani mai tanara. Astfel, pot experiementa cu diverse tunsori, pana ajung la rezultatul dorit.

Sa trecem in revista cele mai interesante tunsori scurte filate doamne cu varsta intre 50-70 ani si numai.

 


 

Tunsoare in scari, pixie. Parul filat lunga fata scot in evidenta pometii expresivi si barbia. Iar culoarea de par eleganta accentueaza textura p─ârului.

tunsori filate scurte doamne pixie

Nuante de roz

Suvite si lungime
 


Tunsoare cu suvite

Tunsoare in stil clasic

 


Suvite blonde

Tunsoare asimetrica

 


Tunsoare bob. O super idee de look, extrem de eleganta, cu volum. Se adreseaza in special femeilor care au fir de par mai gros.

 


tunsori filate scurte doamne bob

Tunsoare pixie mai lunga. Se potriveste si unui par mai subtire, scarile sunt taiate in diferite lungimi, creand o forma fantastica.

 


 

tunsori filate scurte doamne aramiu

Tunsoare simpla, filata. Un astfel de stil este elegant si romantic, parul are volum, iar nuanta parului este extrem de frumoasa.

tunsori filate scurte doamne pixie

Tunsoare scurta, in nuante de blond si brunet. Acest stil este pentru doamnele care nu se feresc de provocari. Este un mix in tendinte, care va creaza un look unic.

 


tunsori filate scurte doamne doua nuante

Tunsoare bob cu laterale mai lungi. Pentru un plus de wow, puteti alege o tunsoare usor asimetrica, bob, cu suvite mai lungi in fata si un breton scurt. Arata modern.

 


 

tunsori filate scurte doamne

Avem stiluri pentru toate gusturile si stil de viata. Inainte de a adopta aceste tunsori, discutati cu un stilist. Mai multe modele:

 


 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.