8 martie felicitari si urari pentru mame, femei, doamne si domnisoare

8 martie felicitari si multe aspecte dedicate Zilei Internationale a Femeii, sarbatoare la nivel national si international. Persoanelor dragi si apropiate de noi, le facem cadouri personale, insa daca din anumite motive acest lucru nu este posibil, atunci putem trimite de 8 martie felicitari virtuale si urari scrise.
 Vom intocmi mai jos cateva dintre cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari de 8 martie pentru mama, doamna eductoare, bunici, doamne si domnisoare.

Ne bucura florile, dar si mesajele si cadourile pregatite cu drag de cei apropiati. De aceea, selectia si galeria noastra cuprinde cele mai frumoase imagini de 8 martie, dar si mesaje si urari.

Iata ce v-am pregatit:
1
8 martie felicitari 2

 


8 martie felicitari3 8 martie felicitari4

 8 martie felicitari5 8 martie felicitari 6

 8 martie felicitari
Hai sa vedem si cateva urari de 8 martie pentru mama:

Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La mulţi ani!

Cu prilejul acestei zile tin sa iti multumesc, draga mama, pentru toata dragostea si daruirea cu care m-ai crescut. Te pretuiesc si te voi iubi la nesfarsit. La multi ani!

„Draga mea mamica, O primavara calda sa fie in sufletul tau. ItI multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”
 M-ai crescut, mama, prin puterea sacrificiului cu care te-a inzestrat Dumnezeu, iar azi e ziua in care vreau sa iti multumesc pentru tot. Sa ai parte numai de zambete si zile cu soare!

Ziua de 8 martie să te găsească cu zâmbetul pe buze, iar inima să-ți tresara de bucurie! La mulți ani și o primăvară liniștită să ai, mama mea mult iubită!
 Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, draga mama, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani de 8 martie!

Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul!

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!
 Tu, mama mea draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani de Ziua Mamei!

Draga mama, o primavara calda sa fie in sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul! La multi ani de 8 martie!
 


Aceste mesaje se pot scrie pe biletele, se pot tipari pe diferite portrete sau se pot trimite online.

Hai sa vedem si alte felicitari de 8 martie pentru sotie, sora, bunica.
7

 8 9

 


10 11
 


12
Acestea sunt cateva dintre cele mai frumoase felicitari pe care noi le vom folosi pentru 8 martie. Voi cu ce v-ati pregatit pentru aceasta zi speciala?
Sursa pozelor : google.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.