Suvite argintiu si cenusiu – Cele mai populare nuante

Suvite gri si cenusiu, sunt cele mai sclipitoare, pline de farmec, la moda si sunt indispensabile pentru un look in tendinte! Daca unele femei se feresc de cenusiu, parul grizonat, altele il considera fermecator. Si trebuie sa recunoaste, sunt nuante de basm, care, integrate intr-un look, adauga un farmec aparte.

Se preteaza atat unui par scurt, mediu si lung, si se potriveste indiferent de varsta. Ca nivel de tehnica, puteti opta pentru suvite clasice, balayage sau alte idei. In fond, limita este dar creativitatea stilistului vostru.
 
Celebritati si numai manifesta un real interes pentru aceasta nuanta, uneori greu de obtinut pe intregul par. Totusi, raman nuante extrem de populare. Atunci, de ce sa nu le integram pentru a obtine un look modern, dinamic si luminos?

 

 


 

Sa vedem idei de colorate suvite gri si cenusiu, galerie de inspiratie!

Combinatie de inchis – gri! Un par lung taiat in forma de V, cu onduleuri lejere si suvite argintii creaza dimensiune si o textura frumoasa.

Totul porneste si de la nuante integrale

O tunsoare bob si cu suvite cenusiu-argintiu la suprafata. Trebuie sa recunoastem ca acestea reprezinta farmecul intregului look.

Suvite diferite dimensiuni. Pentru mai multa originalitate, se poate opta pentru suvite mai groase, frontal, si mai subtiri in spate.

  

Mix argintiu, cenusiu si roscat. Aceasta este o tehnica mai complexa si regasim un mix de trei nuante, imbinate armonios.

Mix suvite cenusiu si albastru. Si daca tot vorbim de tendinte, se poate imbina o a treia nuanta, de exemplu, albastru, spre varfuri, baza fiind inchisa. Arata bine, nu?

Suvite dispuse in crestet, sub forma aproape integrala. Un contrast frumos si un look modern.

 Creative si frumoase, aceste suvite argintiu si cenusiu, in diferite forme, iti pot transforma look-ul foarte rapid. In sens bun, evident. Sa vedem si alte modele de dispunere a suvitelor.

Cateva dintre recomandarile noastre pentru un look inspirat, in suvite argintiu si cenusiu.

  

Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.