Tunsori scurte, tineresti pentru doamne peste 50 de ani

Tunsori scurte tineresti doamne peste 50 ani, acestea ar trebui sa aibe trei lucruri: sa va simtiti confortabil si elegant, sa indeparteze caracteristicile de imbatranire, cum sunt ridurile si sa intinereasca. De obicei, tunsori scurte sunt stiluri populare pentru doamne, deoarece pe masura ce imbatranim, parul devine mai subtire si o lungime lunga se intretine mai greu. Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai elegante tunsori scurte scurte care va vor oferi un aspect mai tanar.

 Tunsorile scurte produc un aspect anti-imbatranire, prin indepartarea varfurilor subtiri si nesanatoase.

Tunsoare bob

Tunsoare pixie
 Tunsoare pixie bob

Nuante de carunt

Tunsoare bob

Tunsoare cu suvite

 Tunsoare bob

 

Parul scurt va poate face sa aratati mai tinere prin adaugarea de scari si breton. Stratificarea va creste volumul parului, oferindu-i un aspect mai dens si tineresc.

Tunsoare par subtire

Nuante calde

 Tunsoare pixie

Pixie bob

  

Citeste si Tunsori scurte care intineresc

#1

 
#2
Tunsori scurte tineresti doamne bob scurt

#3

#4

 
Tunsori scurte tineresti doamne bob scari

pt>

#5Tunsori scurte tineresti doamne pixie

 

Anul acesta, cele mai populare tunsori scurte care pot reimprospata look-ul femeilor mai in varsta includ tunsori pixie, bob lung, tunsori filate, scari si breton. Daca incercati sa va acoperiti parul carunt natural, puteti face acest lucru fara probleme, se poarta. In zilele noastre, nu exista reguli pentru alegerea tunsorii, indiferent de varsta. Puteti sa luati in considerare si tendintele de astazi si sa va puneti in evidenta cu o tunsoare minunata, eleganta, fara a parea prea tinereasca!

 #6

Tunsori scurte tineresti doamne

#7Tunsori scurte tineresti doamne volum

#8
#9

Tunsori scurte tineresti doamne filat

#10

 
Tunsori scurte tineresti doamne breton drept

Aceste tunsori scurte se potrivesc fiecarui tip de par si forma a fetei. Indiferent daca parul este subtire, fin, plat, gros, ondulat sau drept, veti gasi un aspect modern sau clasic care va poate lua ani de pe fata si adauga volum.

 


Alte tunsori scurte tineresti doamne

#11

 
#12Tunsori scurte tineresti doamne foarte scurt

#13

 Cea mai buna alegere pentru o femeie in varsta de 50 de ani este un bob texturat cu breton. Adaugarea texturii ajuta la cresterea parului subtire. Adaugarea bretonului confera intregului look un aspect tineresc.

 #14

#15

#16

 Tunsorile variaza, de la cele foarte scurte, la unele mai lungi, precum sunt cele bob. Ramane sa alegeti voi ce anume va place sau caracterizeaza.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.