Platforma care reuneste saloane si stilisti, cu programari online

Venim cu vesti bune catre cei care ne urmaresc in permanenta. Stim ca va plac postarile noastre si ati vrea sa va faceti programari la noi. Nu toti, bineineteles.

De curand, s-a lansat cea mai inteligenta aplicatie dedicata saloanelor, stilistilor, dar si clientilor acestora. De ce spunem inteligenta si cu bonus dublu? Saloanele pot beneficia de programari suplimentare in salon, fiind mult mai mult mai vizibile in digital, iar clientii isi pot face programari online, cu doar un clic distanta.

Ce este de fapt platforma si cum se numeste?

Stailer este un maketplace in care proprietarii de saloane pot sa se intalneasca mai rapid cu clientii. Interesant, nu? Platforma Stailer a prins viata in noiembrie 2020, fondata de Andrei Ursachi (CEO), alaturi si de Attila Gere (CTO in cadrul companiei), Bogdan Clipici (Chief Sales Officer) si Naliciadji Vladislav (Chief Product Officer).

Stailer pentru stilisti, saloane de infrumusetare

Beneficiile platformei Stailer pentru saloane, stilisti care se inscriu este reprezentat de programarile suplimentare care sunt generate prin intermediul platformei. Unele saloane partenere primesc sute de clienți suplimentari lunar.

“”Totul se intampla digitalizat, au la indemana un instrument extrem de util, ca un calendar unde gasesc toate informatiile de care au nevoie, accesibile prin interfata de beneficiar. E totul organizat si simplu pentru angajatii saloanelor, la un click distanta.””

– Andrei Ursachi, cofondator și CEO Stailer

Daca doriti sa va inscrieti, o puteti face accesand https://stailer.ro/listeaza-ti-afacerea

Stailer pentru clienti

Platforma se adreseaza tuturor romanilor care isi doresc o programare la stilisti cu recomandari bune si cu cele mai accesibile servicii. De cate ori nu ne-ati intrebat de unde suntem? Acum suntem la nivel national, nu doar in Arad. Prin intermediul stailer.ro sunt in intreaga Romanie, dar si in strainatate.

Cum faceti o programare online?

In clipul de mai jos, veti vedea cum puteti sa va faceti o programare online, pe desktop sau din aplicatia mobila. Astfel, scapi de asteptari si de apeluri deoarece aplicatia iti permite sa faci rezervari online la saloanele de infrumusetare dorite, mai mai aproape de casa sau de locul tau de munca, sau cu recenzii bune.


Va asteptam la inscrieri si programari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *