Nuante de par cenusiu, culori minunate

Nuante de par cenusiu, gri, afla cum sa te vopsesti in sezonul rece pentru a obtine un look reusit.

Cand vorbim de cenusiu, gri, unele persoane sunt destul de interesate de aceasta nuanta, pentru cele mai bune rezultate se merge la salon. Acasa, s-ar putea sa nu obtineti rezultatele dorite. Ultima tendinta in materie de nuante de par, printre altele, se afla si nuante de par cenusiu, gri.

 Tinere, care nu au inca fire carunte, opteaza de in a-si vopsi parul in aceste nuante pentru a obtine un finisaj modern si rece. Cum, ce tonuri si cum poti obtine nuanta, afla in articolul urmator:

Nuante deschise, in tunsori scurte

Nuante pentru bob cu volum

 Nuanta inchisa, pentru doamne

Nuante deschise, pentru doamne

Variante pixie

 #1 Cenusiu integral pe parul lung. Aici, se recomanda putina prudenta. O astfel de nuanta necesita o decolorare puternica. Asigurati-va ca aveti un par gros si suficient de sanatos. Ulterior, va trebui sa folositi produse de ingrijire.

Nuante de par cenusiu

 

Suvitele argintiu si cenusiu va pot aranja un look tineresc, doamne de toate varstele apeland la aceasta tehnica.

 #2 Radacini naturale. Desi aceste nuante se potrivesc mai degraba unui ten rece, puteti opta pentru aceasta nuanta chiar si pe nuante mai calde. Secretul este sa pastrati radacinile nevopsite.

#3 Incorporati si alte nuante in cenusiu. De exemplu, nuante de violet sau albastru sunt perfecte pentru nuantele reci de gri. Varfuri, radacini sau suvite, puteti alege orice stil va place.

 #4 Nuante inchise. Uneori, cenusiul nu arata bine simplu. Astfel, puteti alege combinatii de nuante inchise pentru un look perfect. Vedeti exemplul de mai jos.

Nuante de par cenusiu inchis

#5 Suvite in mix. Nu uitati sa folositi pe cat posibil sampoane profesionale, balsam, chiar si acelea care contin pigmenti de cenusiu.

 #6 Cenusiul, intretinere. Aceasta nuanta necesita grija si intretinere. Astfel, dupa ce v-ati vopsit, nu va spalati imediat. Asteptati doua sau trei zile, pana la fixarea pigmentilor.

#7 Cenusiu inchis. Daca doriti o nuanta mai inchisa, se poate. Priviti ce nuanta splendida

 #8 Suvite discrete

#9 Pe bob, o nuanta mai deschis

 Nuante de par cenusiu

#10 Pentru doamne, par carunt#11 Parul scurt

 #12 Pentru doamne

Nuante de par cenusiu doamne

#13 Pentru orice varsta

 Nuante de par cenusiu bob

#14 Joc de nuante

Nuante de par cenusiu gri

#15 Suvite

 Nuante de par cenusiu suvite

Sursa pozelor: pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *