Tunsori pixie 2022 pentru toate tipurile de par – Fin, rar, ondulat sau gros

Tunsori pixie 2022, solutii impresionate si moderne pentru parul scurt.

O tunsoare pixie este o solutie excelenta pentru o femeia contemporana, care se tunde scurta. Este convenabila, draguta si potrivita pentru orice tip de par. Tunsorile pixie pentru parul gros sunt pline de textura si un volum echilibrate. In cazul In care parul este subtire, puteti alege, de asemenea, tunsori pixie, care sa adauge dimensiune si sa creasca grosimea firelor subtiri.

 
Stilurile moderne tunsori pixie 2022 nu se limiteaza doar la stiluri clasice. Puteti opta pentru tunsori pentru parul neted, ondulat sau sa incercati ceva asimetric. Tunsorile undercut, stil pixie sunt in mare voga acuma, deci daca doriti schimbari drastice, puteti incerca aceste stil Tunsorile pixie scurte cu breton lung, sunt in topul tunsorilor cerute in zilele noastre.

 Exista idei dragute de pixie pentru majoritatea formelor fetei, inclusiv fata rotunda. Aruncati o privire la aceste tunsori trendy si alegeti o nouă versiune noua pentru a va reimprospata aspectul elegant in acest sezon!

Tunsoare in nuante de blond

Tunsoare cu suvite

 Tunsoare cu volum

Par ondulat

 
Tunsoare pixie pentru parul gros. Femeilor cu parul drept vor adora acest pixie echilibrate. Pentru parul gros, un stil este foarte potrivit.

Tunsori pixie 2020 platinat

Tunsori scurt pentru femei cu parul subțire ar trebui sa rezolve problema aspectului plat. Iata o idee de look, super modern pentru un fir subtire.

Tunsori pixie 2020 par subtire

Tunsori pixie par ondulat. Conform mitului ca parul scurt, ondulat, arata ca o “casca” este demontat de acest look. Daca tunsoarea este bine realizata, parul ondulat arata foarte bine si pe o textura ondulata.

 Tunsori pixie 2020 par ondulat

Pixie asimetrica. Un breton lung si o laterala scurta, un blond platinat si obtinem un look de nota 10.

Tunsori pixie 2020 asimetrice

Tunsori undercut, cele mai moderne variante in 2022.

 


Tunsori pixie 2020 undercut

 Tunsoare pixie si o nuanta puternica, electrica. Daca tot vorbim de o lungime scurta, de ce sa nu incercam nuante puternice?

Pixie clasic.

Tunsori pixie 2020 clasic

Tunsori pixie pentru doamne 50+.

 Tunsori pixie pentru forma fetei rotunda.

Pixie usor asimetrica.

 Platinat.

 Saten.

Pentru doamne.

Sursa pozelor: pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.