Tunsori scurte undercut – Super moderne

tunsori scurte undercut

Tunsori scurte undercut sau cum poti sa dai un aspect nou parului tau.
De cele mai bune ori, o tunsoare scurta poate sa fie dificila. Fie nu se poate aranja, fie tunsoarea nu permite sa obtineti coafuri moderne, toate acestea va impiedica sa va bucurati de aspectul vostru.
Insa, vestea buna ca exista tunsori scurte care pe langa faptul ca sunt feminine, permit cele mai nonconformiste stiluri de coafuri. Acestea sunt tunsorile pixie, cele mai versatile optiuni de stilizare a parului scurt.
De la simple, netede, pana la onduleuri, chiar si par permanent, tunsorile scurte pixie se vor pastra mereu in tendinte. Clasicul pixie a suferit o transformare moderna, si anume undercut. Parul este ras in anumite parti, in special in spate sau in lateral.

Tunsori scurte undercut, de la linii moderne si forme geometrice.Inca de lainceputul anilor 2000, tunsorile pixie a devenit si au ramas una dintre tendintele majore in materie de hair styling. Cu toate acestea, de curand, partile rase au devenit si ele parte a trendului. In tendinte, fie ca optati pentru o parte complet rasa sau doar o mica liniuta.

 

Fiecare isi poate personaliza tunsoarea undercut dupa cum doreste.

Sursa pozelor : pinterest.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *