Descopera tunsorile pixie perfecte pentru parul subtire: Volum la indemana

tunsori pixie

Tunsori pixie par subtire, sau solutii pentru a obtine un look impecabil in lipsa unui volum.

Un stil pixie este o tunsora minunata pentru parul subtire, deoarece poate oferi volum si textura.

Tunsorile pixie sunt atat de versatile inca nu exista posibilitatea sa nu vi se potriveasca, chiar daca aveti un par subtire.

Pixie Cut Cu textura:

Un pixie cut cu multa textura poate adauga volum parului subtire si poate crea iluzia de grosime. Stilistul tau poate taia suvite in trepte sau poate folosi tehnici de tundere pentru a crea textura si miscare in par.

Daca aveti impresia ca parul inca este plat, lipsit de volum, inseamna ca stilistul nu a facut o treaba buna. Desi este scurt si subtire, o tunsoare buna se poate adapta la preferintele individuale si caracteristicile faciale. Sa nu mai vorbim de textura, si aici se poate personaliza usor. Tunsori pixie mai lungi sau mai scurte, o sa aveti dovada ca un par subtire arata bine cu o tunsoare scurta. Undercut si simple, se obtin look-uri care echilibreaza lipsa de volum.

. Pixie Cu Breton:

Un breton poate adauga dimensiune si stil unui pixie cut pentru parul subtire. Acesta poate fi taiat intr-un stil drept sau aranjat pentru a crea textura.

. Pixie Cut Cu aspect dezordonate:

Opteaza pentru un pixie dezordonata pentru un aspect modern si neconformist. Aceasta tunsora ofera volum si un aspect jucaus.

. Pixie Cu Onduleuri:

Onduleurile pot adauga plenitudine si textura parului subtire. Poti crea onduleuri lejere cu un ondulator sau cu ajutorul produselor pentru styling.

. Pixie in scari:

Stcari pot oferi dimensiune si miscare parului subtire. Stilistul tau poate taia straturi pentru a adauga textura si volum.

Volum, armonia și o forma perfecta este rezultatul dorit in cazul unor astfel de tunsori.

Parul subtire are in general are o textura moale si matasoasa, de invidiat, care arata foarte sanatos, in cele mai multe cazuri. Exista nenumarate tunsori la moda scurte pentru parul subtire, care pot construi cu usurinta un volum uimitor.

Tunsoare filata

 


Variante la 40 ani
 


Variante la 50 ani

Tunsoare asimetrica

Nuante de blond platinat

 


Tunsoare scurta, stil baietesc. Simpla, cocheta, feminina, cu o carare intr-o parte rezultand intr-un look tineresc, dinamic. Parul nici nu pare atat de subtire.

Tunsori pixie par subtire baietesti

Pixie graduat. Daca nu va plac scarile adanci, atunci puteti opta pentru scari mai subtile, parul va avea o forma frumoasa.

 


Tunsori pixie par subtire scari

Tunsoare pixie cu scari lungi. Acestea sunt dispuse in partea din crestet, creand o forma frumoasa, iar parul subtire obtine textura.

Tunsori pixie par subtire pixie lung

Tunsoare pixie undercut. S-a tot discutat despre acest stil, insa daca vrei sa intorci capete, opteaza pentru o tunsoare cu par scurt in lateral si spate. Ca si coloristica, atat nuante deschise, cat si inchise, se potrivesc look-ului.

Alte modele

Tunsoare super scurta. Coafura fara bataie de cap, o nuanta foarte draguta iar parul se aseaza foarte bine. Scurt si la obiect.


 

Tunsori pixie par subtire scurte

Alte modele tunsori pixie par subtire, moderne si in tendinte:

Tunsoare pixie

 


Tunsoare foarte scurta

 


Tunsoare asimetrica

Tunsoare pixie bob

 


Tunsoare pentru doamne

 Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *