Tunsori la moda par mediu, stiluri moderne si practice

tunsori par mediu

Tunsori la moda par mediu

Daca sunteti in cautarea unui look proaspat si practic pentru 2023, ar trebui sa luati in considerare frumoasele tunsori la moda pentru un par mediu. Aceste tunsori va vor oferi un aspect la moda.
 
De necontestat este faptul ca tunsoarea potrivita joaca un rol decisiv in imbunatatirea aspectului general. In functie de tunsoare, aranjarea si coafarea acestuia dureaza mult timp. Dacă se aleg tunsori medii, se economiseste timp deoarece acestea se coafeaza mai usor.

 


Abordarile in cazul unui par mediu sunt multe, puteti opta pentru multe stiluri. Stratificarea confera volum, tunsorile bob confera un finisaj perfect, suvitele confera un aspect tineresc si proaspat.

Tunsoare pentru doamne

Tunsoare cu aspect ciufulit
 Model pentru parul subtire

Tunsoare stratificata
 Variante

Alte variante
 Par ondulat sau ombre

Par ondulat

Dar, asta nu este totul. Va recomandam si alte modele:

Modele bob

 Pentru un aspect mai modern, tunsorile pentru par mediu pot sa fie texturate, cu scari simple. O tunsoare bine aleasa nu va arata niciodată la fel pentru ca exista diferite tipuri de par. In functie de caracteristicile tipului de par, se poate opta pentru o tunsoare avantajoasa su usor de intretinut.

O tunsoare medie poate arata impecabil atat in cazul unui fir de par gros, subtire, natural ondulat sau drept. Stilistul va adauga volum, acolo unde este nevoie sau, dimpotriva, il va reduce, oferind o textura avantajoasa.
  

Iata ce tunsori poti alege in 2023, cele mai populare alegeri pentru un look impecabil.

Tunsoare bob lung graduat – tunsoare pentru parul mediu in 2021, printre cele mai bune alegeri.

Se poate opta pentru un bob lung cu breton, simplu, pe un par ondulat sau drept. Arata impecabil si se intretine usor.

 tunsoare par mediu cu bretontunsori medii in 2020  Mai mult, pentru 2021, urmatoarea ta tunsoare pentru parul mediu implica onduleurisoft sau anii 80, par neted.
  Ca o recapitulare, bretonul, onduleurile si tunsorile bob lung sunt vedetele anului 2021 in materie de hairstyling. Vom discuta si despre super vedeta anului 2021, tunsoarea bob lung ombre hair intr-un articol viitor.

 Tunsoare bob ondulat 2020

Si daca, onduleurile sau bretonul nu sunt pe placul tau, incearca o tunsoare simpla, in scari. O tunsoare care te avantajeaza te va ajuta sa pastrezi un aer extrem de rafinat Alege o tunsoare care se potriveste atat stilului cat caracterului tau.

Bob de lungime medie

 O nuanta stralucitoare

 tunsori par mediu in scari

Cenusiu, o nuanta la moda

Tunsori cu gherute, un stil clasic, la moda

 Lob

Nuante stralucitoare

 Nuante de blond

Pastel

 Sursa pozelor : pinterest.comVa plac aceste modele?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *