Tunsori in scari par mediu, stiluri practice

Tunsori scari par mediu 2022, cele mai interesante modele de frizuri stratificate pentru un look modern.

Doriti sa faceti o schimbare si sa optati pentru o tunsoare moderna? V-ar place sa obtineti mai mult volum si o coafura mai usor de aranjat? Articolul prezinta tunsori scari par mediu, tunsori stratificate care merita toata atentia dumneavoastra.
 Tunsorile stratificate de lungime medie sunt incredibil de populare printre femeile de toate varstele, cu toate formele fetei si tipurile de par. Natura lor versatila inseamna ca se potrivesc oricui – iar beneficiul suplimentar al straturilor inseamna mai multa forma, texturs si chiar volum. Am pregatit cateva modele super interesante, care va vor capta atentia.

 


Galerie foto – Tunsori scari par mediu 2022
Model par subtire

Model ondulat

 
Tunsoare filata

 

Pentru parul subtire
 

Suvite
 Tunsori scari par mediu 2022
Scari frumoase si o nuanta de par deosebita, blond roz. Ce mai poti spune despre acest look?
 
Tunsori scari par mediu 2022

Tunsoare bob inversat. Bob inversat cu par mediu. Cu acest stil particular, se creaza o forma minunata cu ajutorul scarilor, care pot arata foarte diferit pe un par subtire sau gros.

pt>

Tunsori scari par mediu 2022

 


 

Tunsoare cu breton filat. Este un breton mai lung si o culoare fantastica, care scoate in evidenta stratificarea bine realizata.

 Tunsori scari par mediu 2022

Tunsoare bob cu straturi de lungime medie. Doriti o tunsoare excelenta, cu volum? Incercati acest look, este pentru un fir de par subtire, ii va adauga mai multa volum.

Tunsori scari par mediu 2022

Tunsoare bob par gros. Este o alta tunsoare excelenta, fara varsta, potrivita in special unui fir de par gros, scarile mai reduc din greutatea acestuia.

Tunsori scari par mediu 2022

 


 

Tunsoare scari par ondulat. Cand lasati lungimea putin mai lunga in fata, atunci look-urile pentru par ondulat naturat primesc un aspect mai structurat, frumos si modern. Stratificare in spate: este o optiune sofisticata care merge si pe un par cret sau ondulat natural, contrar unor pareri.
 


Asigurati-va ca stilistul vostru stie ce face, mai departe va trebuie doar sa il aranjati.Tunsori scari par mediu 2022

Alte modele si idei look modern:

 


 

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.