Tunsori asimetrice cu suvite – Tunsori la moda

Tunsori asimetrice cu suvite, versiuni interesante de stilizare a parului. Alege tunsori la moda pentru un look de invidiat.
Tunsorile asimetrice sunt stiluri neuniforme sau care nu sunt simetrice. Sunt putin alternative, dar nu atat de extreme incat sa se potriveasca doar pentru un stil rock, punck, ci o varianta moderna a stilurilor clasice

In timp ce o tunsoare clasica poate arata doar frumos, una asimetrica este inovatoare, sic si o sa va scoata in evidenta in mod placut. Ce puteti alege? Ar putea sa fie doar un breton tuns asimetric sau neuniform. De asemeani, pot sa fie tunsori bob asimetrice, cu o parte mai lunga si una mai scurta. De la tunsori bob la pixie, de la par scurt pana la cel lung, exista diverse tunsori asimetrice care vi s-ar putea potrivi, indiferent de varsta sau textura parului iar un hairstylist profesionist va putea sa adauge un pic de asimetrie look-ului vostru.

 Atunci aveti o tunsoare asimetrica, va trebui sa luati in considerare faptul ca o sa fiti limitate in coafare, stilul original trebuie pastrat. Acest gen de tunsoare trebuie retusata periodic.

Bob

 Tunsori asimetrice cu suvite, ca varianta imbunatatita. Se poarta suvitele anul acesta, de ce sa nu optati pentru ele pentru un look de doua ori mai modern?
 Tunsoare pixie, cu breton in scari, asimetric si suvite roscate. O super tunsoare moderna, contrastul intre nuanta de baza si suvite fiind destul de subtila, insa placuta.

tunsori asimetrice cu suvite roscat

Tunsoare filata scurta, pentru doamne. Bretonul este asimetric, pentru suvite s-a optat pentru nuante roscat si albastru inchis, obtinandu-se astfel un look modern.

 Tunsoare scurta, asimetrica cu nuante de cenusiu, albastru si saten. O combinatie foarte reusita in acest an si un volum de invidiat.

 Tunsori asimetrice cu suvite cenusiiTunsoare cu suvite laterale mai lungi si nuante de blond. O varianta moderna de bob, pentru orice stil.
Tunsori asimetrice cu suvite bob

Bob in nuante de roscat.

 Tunsoare asimetrica in nuante de saten si blond.

Tunsoare scurta, breton asimetric in nuante de blond.Tunsori asimetrice cu suvite blonde

Alte suvite albastrui.Tunsori asimetrice cu suvite albastre

Tunsoare bob, asimetrica, nuanta de baza inchisa si varfuri roscate.

Tunsori asimetrice cu suvite roscate

Mix nuante roscat si blond.

 Breton violet.

Platinat si saten si o tunsoare asimetrica, cu par ondulat.

Tunsori asimetrice cu suvite platinat

 Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *