Tunsori pixie bob – Cele mai moderne stiluri intr-o singura tunsoare

Tunsori pixie bob, adica combinarea celor mai populare stiluri intr-o look de invitat. Acest stiluri se adreasa femeilor carora le plac tunsorile bob, dar isi doresc o lungime scurta.

Cand o femeie opteaza pentru o tunsoare pixie bob, am putea vorbi despre curaj sau nu. Adoptarea unei tunsori scurte nu trebuie sa fie dificila, poate doar in cazul in care se renunta la un par lung. Dar, parul scurta un look modern si proaspat, si, in fond, parul va creste din nou.

 Ce ar fi sa adopti acest stil? Poate ati vazut doamne cu tunsori pixie impecabile. Sau poate va plac tunsorile bob mai scurte? Schimbare de look? Puteti obtine acum o tunsoare super moderna. Ce stiluri si personalizari regasim in tunsori pixie bob?

 Doua nuante

 


Tunsoare moderna

 Nuante inchise

Tunsoare par subtire

Tunsoare eleganta

 Tunsoare in nuante de blond
Tunsoare cu usoara asimetrie

pt>

Tunsoare cu volum

Tunsori par drept, pixie bob

Pe baza preferintelor si nevoilor voastre, puteti obtine o tunsoare draguta. Statisticile  spun ca femeile tind sa opteze pentru un pixie bob drept. De ce? In principal, deoarece structura sa stratificata ofera un volum incredibil tunsorii. In plus, silueta neobisnuita creată de pixie este foarte feminina.

 Bob pixie cu breton

Bretonul, acesta arata bine cu orice tunsoare, orice lungime si orice structura a parului. Un breton bine ales va evidentiaza pometii si subliniaza ochii. Si cel mai important lucru: bretonul este atat de elegant! Va sfatuim sa nu alegeti breton drept, un pixie cu breton lateral este o alegere buna. 

Tunsori cu breton lateral

 Modul care va purtati parul poate schimba drastic felul in care aratati. Coafati tunsoarea asa cum faceti de obicei si apoi alegeti un breton lateral.

Pixie bob cu onduleuri usoare

 Condimentati tunsoare cu onduleuri, se poarta si sunt extrem de feminine.

Tunsori dezordonate

 


Daca nu va place parul neted, buclele clasice, experimentati stilul dezordonat, din cand in cand.

Nuante deschis, blond pe pixie blond

 

De ce nu? Este o nuanta care se potriveste indiferent de varsta.

Nuante inchise si par scurt

 Nuantele inchise au o eleganta aparte.

Impletituri pe pixie bob

Impresionat cum un stil scurt permite aceste coafuri. Nu degeaba este o tunsoare speciala si moderna.

Sursa pozelor:  pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.