Tunsori in scari – Idei moderne pentru doamne

tunsori la moda

Tunsori in scari, obtine un look modern in acest an si alege inspirat.

Doriti sa faceti o schimbare de look insa nu doriti sa renuntati la lungime sau sa alegeti ceva prea dramatic? Alegeti tunsori in scari, care sunt chic, la moda si se potrivesc pe toate lungimile si tipurile de par. Si daca nu stiti de unde sa incepeti, va prezentam tunsori in scari 2024, idei stratificate superbe care va vor inspira.

Un stil foarte avantajoasa, scarile creeaza iluzia unui par mai lung si mai voluminos. Prin taierea scarilor mai lungi sau scurte, se formeaza o textura suplimentara.

 In momentul in care va decideti ce tipuri de scari doriti, luati in considerare grosimea si stilul parului natural pentru a avantaja complet aspectul. Unii stilisti folosesc straturi pentru a subtia un par gros, in timp ce altii il folosesc pentru a adauga pur și simplu dimensiune si adancime. Hai sa vedem in continuare cateva modele la moda.
 Tunsoare scurt, mediu, in scari. O nuanta de roz inchis, absolut fantastica pentru 2020. Scarile sublineaza frumusetea nuantei parului.

Tunsoare stratificata, cu suvite

 Tunsoare in nuante cenusii

Tunsoare si nuante de caramel

 Tunsoare eleganta

Tunsori in scari 2020, mediu si lung.

Tunsori in scari 2020 roz

 Tunsoare bob inversata, cu scari. Acestea au fost adaugate pentru a crea o forma frumoasa intregului stil. Acestea pot arata diferit pe un par gros, fata de unul subtire.

Tunsori in scari 2020 bob inversat

Tunsoare mediu, lung, cu scari si nuanta de aramiu. Un look fantastic, care nu are nevoie de prea multe explicatii. Orice stilist ar trebui sa poate realiza acest look.

Tunsori in scari 2020 aramiu

 Tunsoare bob linie A, cu scari si suvite. Un look absolut fantastic, suvitele caisa confera intregului look un aer galmour.

Tunsori in scari 2020 bob

Tunsoare pixie, forma V la gat. O nuanta frumoasa, pusa in evidenta de forma moderna a tunsorii.

Tunsori in scari 2020 pixie

 Tunsoare in scari, par ondulat. Stilistul trebuie sa fie foarte atent cu forma, cand este vorba despre un par ondulat. Orice detaliu conteaza.

Tunsori in scari 2020 ondulat

 Tunsoare in scari si un roscat dramatic.

Tunsori in scari 2020 roscat

 
Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *