Tunsori pixie – O alegere excelenta pentru parul scurt

tunsori pixie

Tunsori pixie, ce sunt si de ce reprezinta o alegere excelenta pentru parul scurt.

In primul rand, cum descriem o tunsoare pixie! Aceasta este o tunsoare scurta, care variaza in lungime de la 1, 50 cm pana sapte centimetri, mai mult sau mai putin. Structura acestei tunsori nu este uniforma; acesta poate fi personalizata in funcție de preferintele fiecaruia:  poate sa aiba o singura lungime sau poate implica scari, cum ar fi portiuni scurte in spate si lateral si lungi in de sus.

Tunsoarea a aparut in 1950, fiind extrem de populara printre vedetele momentului. Acum, tunsorile pixie sunt renumite in randul tuturor femeilor de toate varste, obtinandu-se un look excelent indiferent de stilul de viata.

 Pixie bob pentru parul gros. Aceste scari preiau din greutatea parului, incadrand frumos fata si evident, obtinandu-se un look perfect.

Tunsori pixie par gros

Pixie, bob pentru par subtire.  Usor asimetrica, cu scari, aceast tunsoare reprezinta o solutie fabuloasa pentru un par fin, rar.

Tunsori pixie par subtire

 

 

Pixie lung. Acest model are portiunea din crestet mai lung, lateralele si parul din spate, mai scurt. Este o solutie pentru cele care nu doresc ceva super scurt.

 


Tunsori pixie lungi

Pixie super scurt. Fara prea multe detalii, este o varianta pentru doamne care nu accepta compromisuri cand e vorba de scurt.Tunsori pixie scurte

 

Pixie asimetric.  O tunsoare moderna, cu o portiune mai lunga in crestet, iar laterelele fiind tunse asimetric.

 Tunsori pixie asimetrice

Tunsori pixie moderne, azi

AvantajeNecesita un timp scurt de coafare, fiind foarte practica. In plus, este o optiune favorabila pentru bugetul oricui.

Acest tip de tunsoare subliniaza cele mai frumoase trasaturi, dar poate ascunde si anumite defecte.

 Coloristica si nuante. Fiind un par scurt, riscul de deterioare scade. Va puteti juca oricand cu diferite nuante de par, parul va creste rapid si se va regenera. Super usor de intretinut, coafat si pentru toate bugetele.

Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.