Tunsori stratificate – Cat de usor se coafeaza aceste stiluri moderne

Tunsori filate poze, cele mai usor de coafat stiluri, in tendinte anul acesta.
Parul filat este incredibil, iar tunsorile care beneficiaza de acest stil, arata minunat. Coafare usoare si look modern, sunt cateva din avantajele acestor tunsori.
Inainte de a apela la acest tip de tunsoare, descoperiti si alegeti stilul in functie de textura parului.

Tunsorile stratificate reprezinta o alegere populara in lumea coafurilor moderne, datorita versatilitatii si usurintei de coafare pe care le ofera. Aceasta tehnica consta in taierea parului in straturi diferite, creand astfel un aspect dimensional si texturat. Unul dintre avantajele majore ale acestor tunsori este faptul ca se pot adapta la diverse lungimi de par si tipuri de texturi.
 Aceste stiluri moderne sunt remarcabile in ceea ce priveste usurinta in coafare. Stratificarea permite parului sa cada natural si sa aiba un aspect bine definit fara a necesita prea mult efort. Acest aspect facil de intretinut face tunsorile stratificate potrivite pentru femeile active, care doresc sa arate bine fara a petrece prea mult timp in fata oglinzii.

De asemenea, tunsorile stratificate adauga volum si miscare parului, conferind o nota de prospetime si vitalitate. Acestea sunt ideale pentru cei care cauta sa obtina un look modern, care sa exprime dinamism si rafinament.

Cu ajutorul unor produse de styling precum spuma sau spray fixativ, poti accentua si mai mult straturile si textura parului, obtinand un rezultat final de impact. In concluzie, tunsorile stratificate nu numai ca sunt la moda, dar si faciliteaza procesul de coafare, oferind un stil modern si dinamic pentru oricine isi doreste sa arate si sa se simta bine.

 In functie de asteptari, este bine sa discutati cu stilistul vostru toate detaliile, eventual sa prezentati o poza cu ce anume va doriti. Astfel, va intelege care sunt rezultatele dorite.
Idei de tunsori par filat poze, catalog si recomandari

1 Tunsoare scurta pentru doamne

 

2 Tunsoare stratificta pentru doamne

 


3 Bob filat, pentru parul gros si des

Tunsori filate poze

4 Tunsoare cu volum

 


5 Tunsoare eleganta pentru doamne

6 Tunsoare ultra moderna pentru doamne

 


7 Tunsoare stratificata, eleganta

8 Tunsoare stratificata
 


9 Tunsoare volum

10 Tunsoare asimetrica

 


 

Usurinta in coafare | Idei tunsori | Tunsori filate poze

Tunsorile filate nu ies niciodata din moda. Tunsorile stratificate adaugă textura si dimensiune; aratand la moda, in timp ce sunt practice si usor de coafat.

Tunsorile stratificate pot sublinia, de asemenea, beneficiile altor tipuri de par: o tunsoare filata confera dinamica parului gros si aduce un volum incredibil pentru parul subtire. Acest tip de tunsoare este potrivita pentru femeile care doresc sa arate la moda, dar nu au timp pentru coafat parul.

 

Tunsorile scurte au devenit o arma de frumusete secreta pentru femeile, in zilele noastre. Va pregatim si alte modele de inspiratie, pentru urmatorul vostru look.

11 Pixie in nuante de blond

12 Tunsori cu volum in crestet

 


13 Bob scurttunsori par filat poze

Alte modele aplicabile parului lung, pentru a reduce sau amplifica volum, dupa necesitati dar si in functie de textura parului.

14 Bob pentru parul gros

 


 

15 Bob filat , nuante de blond

16 Onduleuri, cu mult volum

 


17 Tunsoare cu breton, pentru doamne peste 40 de ani

18 Bob lung

 


19 Tunsoare pentru parul subtire

20 Tunsoare cu suvite

 Sursa pozelor : pinterest.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *