Tunsori scurte cu volum in crestet

Tunsori scurte cu volum in crestet, pentru un extra look. Si daca intr-un articol anterior am discutat despre tunsori scurte cu volum in spate, astazi prezentam o alta abordare a acestora.

Tunsorile capata diferite forme si stiluri in functie de dorinta fiecaruia. Astfel, stratificarea poate sa fie mai scurta, medie sau mai lunga. In cazul tunsorilor scurt, cand se opteaza pentru scari, acestea de obicei sunt scurte, astfel se obtine de doua or mai mult volum.

 Volumul poate sa fie la spate sau in crestet, in functie de dorintele fiecarei persoane. Se potrivesc indiferent de textura parului, fiind potrivite atat pentru un par gros, cat si pentru unul subtire.

Model par subtire

Model cu extra volum
Model cu finisaj perfect

Bretonul adaptat la aceste stiluri nu sunt decat o completare ale acestor look-uri impresionante.

Modele tunsori scurte cu volum in crestet:

 

 

 Tunsori scurte cu volum in crestet aramiu

 Tunsori scurte cu volum in crestet doamne

 Tunsori scurte cu volum in crestet blond

 Tunsori scurte cu volum in crestet suvite

 


   

 

Pentru ca au o lungime scurta, intretinerea acestora trebuie sa se faca peridic. Astfel, lungimea scarilor este pastrata pentru a mentine si forma tunsorii. Ca nuante, functioneaza foarte bine nuantele de baza, dar si suvitele. Conform cu ultimele tendinte, un par in doua nuante are la fel de bine.
 Cu cat este mai scurt parul, cu atat va avea mai mult corp. A taia chiar si cativa centimetri din parul vostru, va poate ajuta sa obtineti volum. Cu toate acestea, daca doriti cat mai mult volum pentru parul vostru, este bine sa optati pentru stratificare si alte tehnici.

Tunsoare pentru tinere

Model cu foarte mult volumTunsoare si nuante de cenusiu

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *