Tunsori bob cu volum, undercut – Super tunsori in 2021

Tunsori bob volum, clippered sau alte denumiri, cele mai interesante si indraznete tunsori in 2021.

Tunsorile cu par ras intr-o zona sau in ambele zone ale tamplelor, sunt considerate cele mai trendy tunsori in 2021. In timp ce unele sunt taiate foarte scurte, altele sunt rase. Mai mult, se pot realiza forme geometrice, tatuaje in par, fiind extrem de interesante.

Le-am vazut mai mult la barbati, dar acum sunt in tendinte si au foarte multe stiluri pe care se pot implementa. Cand spui tunsori bob ras, te gandesti la ultra modernism, dar si indrazneala. Va prezentam cele mai interesante modele, pe tunsori bob, revenim ulterior si cu alte modele.

 


 

Aceste tunsori pot sa fie folosite pe un par scurt, mediu sau chiar lung. Partea proasta este ca nu multa lume este dispusa sa adopte un astfel de stil. Insa, puteti incerca ceva mai subtil, iar parul va creste in cele din urma. O sa va uitati in spate si o sa vedeti ce plus de glam ati obtinut astfel. Discutati cu stilistul pentru a obtine cele mai bune sfaturi si idei.

Modele recomadari – Tunsori bob volum

# Model pentru parul gros

Tunsori bob volum

# Bob cu suvite

 


Tunsori bob volum

# Tunsoare cu volumTunsori bob volum

# Bob pentru parul ondulat

 


Tunsori bob volum

#Bob cu extra volumTunsori bob volum

Variante de tunsori bob ras, mai jos, de la super scurt la putin mai lung.

 


 

Despre culori si nuante de par, dupa cum observati, se poarta atat cele clasice, cat si nuantele pastel, suvitele, doua nuante de par in acelasi look. Anul acesta este permis orice, atat timp cat va avantajeaza. Tineti cont de forma fetei, stil de viata si alte detalii.

 

 

  

Pentru si mai mult dramatism, alegeti o tunsoare bob asimetrica alaturi de factorul wow, parul ras. Este o tunsoare deosebita, care necesita indrazneala.

Tunsori bob ras par gros

Aceasta este o varianta mai subtila, prin care se obtine mult volum. Partile rase nu ies in evidenta, dar exista. Potrivita unui par gros.

 


Tunsori bob ras par subtire

Un stil foarte scurt, in nuante deschise, pentru doamnele care au un fir de par subtire. Aspectul este unul sanatos si modern.


Sursa pozelor : pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.