Tunsori bob asimetrice – Obtine rapid un look modern

Tunsori bob asimetrice, pentru un look modern in 2023.

Tunsorle bob simetrice sunt clasice si frumoase, dar uneori pot parea prea obisnuite pentru femeile care doresc o doza suplimentara de stil si glam la un moment dat in viata lor.

O tunsoare asimetrica bob confera o infuzie moderna aspectului standard, pe care il puteti personaliza cu bucle si ultra culori la moda.

Cele mai bune tunsori sunt cele care vi se potrivesc atat ca stil, cat si ca forma a fetei. Un pic de personalizare si un look glam in tunsori bob asimetrice.

 


Pentru a avea un impact, asimetria la o tunsoare bob ar trebui sa fie semnificativa. Daca diferenta intre cele doua suvite frontale nu este mare, tunsoarea nu va fii una reusita. Va oferim cele mai bune exemple de tunsori bob asimetrice.

 Tunsoare bob asimetrica, filata. O nuanta draguta, cu par si breton filat, se potriveste unui fir de par subtire, sublinindu-i stralucirea. Un look foarte usor de aranjat.

 


tunsori bob asimetrice par subtire

 

Tunsoare asimetrica par gros. Un look deosebit, pentru un fir de par gros si o nuanta pe masura. Dupa cum observati, aceste tunsori nu tin cont de varsta sau stil de viata.

tunsori bob asimetrice par gros

 


 

Tunsoare asimetrica undercut. Se poarta tunsorile undercut, cu par ras in lateral si spate. Acestea se potrivesc minunat si unor tunsori bob, look-ul obtinut fiind unul extrem de indraznet. O nuanta super pastelata si obtinem acel glam dorit.

tunsori bob asimetrice undercut

Tunsoare asimetrica scurta. Cu scari, bineinteles, o tunsoare moderna si foarte usor de coafat.

 


tunsori bob asimetrice scurte

Tunsoare asimetrica clasica. Aici, diferentele intre cele doua lungimi nu sunt foarte mari. Look-ul este chic, cu o usoara asimetrica si o nuanta inchisa.

 


 

Tunsori bob asimetrice clasic

Tunsoare bob asimetrica unghiulara. Cu straturi foarte scurte, acest look nu mai are nevoie pentru a obtine volum suplimentar. Tunsori la moda pentru femeile care doresc volum.

Tunsori bob asimetrice scari

Tunsori asimetrice si nuante pastel. Pentru a obtine un look si mai indraznet, mai modern puteti opta pentru nuante pastel pentru aceste tunsori.

Tunsori bob asimetrice roz

Mai multe modele si idei de tunsori minunate!

 


 


 

Sursa pozelor din articol : pinterest.com
Va place asimetria?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *