Tunsori bob moderne, te pot intineri cu 10 ani

Tunsori bob moderne, sau altfel spus, o tunsoare bob va fi alegerea perfecta in cazul in care cautati ceva mereu la moda. Aceasta tunsoare mereu

populara va confera volum si va permite sa adaugati textura, mai ales in cazul parului gros. Cu toate acestea, face minuni adaugand si mai mult volum parului subtire.
Cat de adaptabile sunt?Este uimitor cum o noua tunsoare va poate schimba intregul aspect. Există diverse lungimi ale acestui stil: de la o lungime medie la una super scurta. Si exista personalizari, de la alegerea culorilor pana la alte elemente. Bobul este cea mai buna alegere pentru a adauga volum si adancime parului, deoarece poate avea straturi create special pentru a amplifica orice textura.

Tipuri de bob pe lungimi si texturi, tunsori bob moderne

Pentru par subtire

 

Nuante de cenusiu

 

Tunsoare asimetrica

Radacini naturale

Bob lung

O nuanta caldaMult luciu

Tunsori bob clasic

Tunsorile bob nu se pot confunda cu altceva, acest stil are ceva familiar noua. Clasic bob este de obicei taiat la o lungime usor deasupra barbiei. Capetele sunt filate pentru a obtine o forma curba. In acest fel, tunsoarea va incadra fata pe ambele parți, infrumusetand obrajii rotunzi. Pentru un aspect mai personalizat, lungimea poate varia.

Tunsori bob moderneTunsori bob moderne Tunsori bob moderneTunsori bob moderneTunsori bob stratificat

Ceea ce face ca bobul stratificat sa fie diferit de cel clasic este ca cel din urma are doar lungimea pana la nivelul maxilarului, in timp ce este stratificat la ceafa, de unde si numele. Deoarece este taiata in straturi treptate, aceasta tunsoare adauga mult volum si textura. In timp ce acest stil este similară cu bobul in linie A, exista diferente distincte. Efectul stratificat incepe din spate, iar aceasta parte trebuie tunsa perfect. tunsori bob moderne stratificate tunsori bob moderne stratificate

 tunsori bob moderne stratificatetunsori bob moderne stratificate

Bob in linie A

In mod similar cu un bob stratificat, bobul in linie A urmeaza acelasi model graduat. Cu toate acestea, poate varia in lungime, iar numele sau implica perimetrul tunsorii. De asemenea, tunsorile in linie A prezinta unghiuri ascutite in fata, ceea ce permite sa aiba o forma frumoasa la orice lungime. Această tunsoare este o optiune perfecta pentru cele care nu doresc o tunsoare scurta.

Tunsori bob asimetrice

Totul este destul de simplu: o parte este mai lunga, iar cealalta este mai scurta. Cu toate acestea, acest truc simplu poate schimba drastic aspectul. Un bob asimetric poate fi la fel de scurt sau lung. In plus, puteti regla intotdeauna contrastul de lungime.tunsori bob moderne asimetrice

Tunsori bob in scari

Varietatea de tunsori bob nu este limitata, asa ca puteti vedea o multime de tunsori bob cu scar de invidiat. Stilul poate fi un bob clasic cu scari lungi pe lungime pentru un volum suplimentar. Sau, poate fi un bob stivuit, cu scari scurte si ascutite, creand un finisaj texturat.  Tunsori pixie-bob

Combinatia atemporala a doua tunsori la moda – un pixie și un bob va fi un succes. După cum sugereaza si numele, aceasta tunsoare imbraca cele mai bune caracteristici ale doua tunsori populare, creand un look cu volum. Lateralele si spatele sunt taiate destul de scurt, in cascada, pentru volum. In ceea ce priveste crestetul, acesta prezinta scari lungi de bob. 

Vestea buna este ca toate tunsorile bob necesita putina intretinere. Odată ce parul este tuns corect, tot ce trebuie pentru coafare, sunt produse. Optiunea de a indrepta sau adauga bucle este a voastra. Indiferent de tunsoarea pe care o alegeti, aceast stil permite variații care sase potriveasca fiecarui gust.

Sursa pozelor:  pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *