Tunsori pentru doamne 60+

Tunsori pentru femei 60+, nu va asteptati la tunsori scurte, in stil, plictisitoare si foarte demodate. Nu, vom discuta despre tunsori moderne pentru femei cu varsta 60+, care vor sa fie mereu in trend. Acestea au un farmec aparte, un stil deja format si stiu sa se puna in valoarea.
 Si daca vorbim de tunsori moderne, nu inseamna ca trebuie sa ajungem in extreme. Doamnele cu varste 60+ isi stabilesc singure stilul care li se potriveste. Doar ca nu strica sa fie la curent si cu ultimele tendinte.
 

 


Tunsoare simpla

Pixie
 Tunsoare cu breton lung si suvite

Tunsoare cu volum

 Pixie in nuante deschise

Tunsori pentru femei 60+, cele mai bune alegeri in 2022
 Par subtire

Nuante de violet deschis

 Ondulat

Tunsori bob putin mai lung, cu suvite sau simple. Nici prea clasice, nici in extreme, sunt alegere buna pentru doamne pline de eleganta. Doar priviti!

Tunsori pentru femei 60+ bob suvite

Aramiu splendid

Tunsori pentru femei 60+ bob lung

 Tunsori pentru femei 60+ blond

Citeste si Tunsori scurte pentru femei 50+

Mix intre pixie si bob. Scurt si mediu, intr-un mix perfect pentru doamne. Incercati si scari pentru volum si suvite pentru a obtine un look mai tineresc.

Tunsori pentru femei 60+ pixie

Tunsori pixie cu scari. Nu e clasicul scurt, sunt tunsori pixie moderne pentru femei 60+. Se pot incerca si diferite modele de breton, chiar si asimetrice.

 Suvitele. In cazula acestor tunsori, daca nu doriti o culoare integrala, preferabil mai deschisa, puteti opta pentru suvite. Acestea creaza dau un aer tineresc look-ului, in plus sunt si in tendinte anul acesta.

 In functie de nuanta de baza, se alege nuanta suvitelor care trebui sa se combine armonios cu intregul look. Haideti sa vedem cateva exemple, suvite pentru femei 60+.

 


Curaj si pastel! Aici, vorbeam putin despre extreme. Pe o nuanta deschisa, puteti opta pentru culori puternice. Dovada, mai jos.

 Grizonat

Acestea sunt printre cele mai bune alegeri pentru un look proaspat si o tunsoare impecabila.

Sursa pozelor : pinterest.com
Va plac aceste modele?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *