Tunsori bob medii – De la clasic, la spectaculos

Tunsori bob medii, clasa si eleganta, indiferent de varsta.

Tunsorile bob medii sunt clasice si cu clasa. Acestea pot arata diferit, in functie de tunsoare, dar si de stilul de coafare. Ondulat sau drept, netede sau nu, bob asimetric si simetrice, toate aceste stiluri iti ofera un look modern, diversitate si comoditate la coafare.

 
Un bob poate sa fie o alegere buna pentru o schimbare de look, beneficiile fiind nenumarate. Noi le recomandam mereu, datorita versatilitatii si aerului modern.


Tunsori spectaculoase, pline de clasa pot sa fie urmatoarele:

#Clasic

#Clasic

 #Clasic

#Clasic

 #Clasic

#Clasic

 #Clasic

Tunsori bob messy, stil pentru cele care prefera mult volum, imbina tunsoarea bob cu suvite rebele.

 tunsori bob medii

Tunsori bob cu scari in V, un model perfect pentru a obtine volum si stralucire.

 tunsori bob medii scari V

Tunsori bob neted si suvite caramel. Un look modern, plin de eleganta, in plus, in tendinte in 2020 prin prisma suvitelor.

tunsoare bob medie cu suvite

Tunsori bob A-line, pana mai jos de nivelul barbiei, cu un look neted si modern. O alegere excelenta pentru o schimbare de look. De minune merg si tunsorile bob graduat, cu o lungime putin mai lunga.

 Tunsori bob A-line

 Tunsori bob pana la umeri. Este una dintre cele mai populare modele de bob, din prisma lungimii, care permite coafarea in diferite stiluri.

tunsori bob medii pana la umeri

Avantajul unor tunsori bob este versabilitatea, ele putand fiind adaptate individual. Se poate opta pentru diferite modele de breton, pentru un plus de modern si nu numai. In ceea ce priveste coloristica parului, se pot alege nuante avantajoase, in functie de particularitati.

 


Vezi si alte idei de tunsori bob medii, propunerile anului in materie de look clasic si spectaculos.Sursa pozelor: pinterest.comCum va plac?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.