Tunsori bob graduat, se adauga volum

tunsori bob 2023

Tunsori bob graduat 2022, sau cum sa obtii un look simplu, frumos si cu stil!

Atunci cand vine vorba de tunsori simple pentru femei, dar elegante si moderne, tunsorile bob gradate sunt o optiune excelenta. Daca se doreste o schimbare, din diverse motiv, acesta este un stil care se potrivi cu aproape orice textura si culoare a parului. Acesta este mare avantaj al unor tunsori bob graduat.

 Acest tip de tunsoare ofera atat volum, cat si o forma frumoasa a intregului look. In functie de preferintele fiecaruia, se poate opta pentru tunsori bob graduat cu:

Scari foarte subtile, fine. Firul de par stratificat creste volumul. Daca nu se doreste un look prea extrem, insa cu adaus de scari, acest model este o alegere excelenta. Este graduat, insa nu foarte mult.

 


Acest tip de tunsoare intotdeauna vine la pachet cu volum, indiferent daca parul este subtire sau gros.
Galerie foto – Tunsori bob graduat 2022
Cu stratificare si scari scurte
Modele pentru doamne Tunsori bob graduat 2021Bob scurt  

 


Tunsori bob graduat 2021 Bob cu suviteTunsori bob graduat 2021 Bob pentru parul gros

 


Tunsori bob graduat 2021 Nuante pastelTunsori bob graduat 2021

Tunsoare cu suvite blonde
 Tunsori bob graduat 2021 Nuante de caramelTunsori bob graduat 2021Desi, daca ne referim la tunsori la moda 2021 bob, in care vedeta este stilul drept, bobul graduat ramane in preferintelor multor tunsori, din motive precum stilul usor de coafare sau volumul obtinut.

 Bob graduat “inalt”

Cu cat scarile sunt mai scurte și inalte, cu atat se va obține mai mult volum. Pentru amatoarele de par „inalt” si indraznet, aceasta model este o alegere perfecta. Modernism si indrazneala, la “pachet”.

 Bob graduat asimetric

Alegerea unui bob lung cu straturi gradate este un mod sigur de a obtine un look fabulos. Modern si indraznet, un bob asimetric graduat este indicat mai ales in cazul in care doriti sa iesiti din monotonie.

 Nuanta parului dar si tehnicile de vopsire, sau alte detalii, raman la alegerea fiecaruia, in functie de preferite. Noi va prezentam si alte modele de inspiratie, pentru un look super modern.

 


Sursa pozelor:  pinterest.com
Ideale pentru o schimbare de look rapida!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *