Tunsori bob graduat ! Frumoase si cu stil

Tunsori bob graduat, sau cum sa obtii un look simplu, frumos si cu stil!

Atunci cand vine vorba de tunsori simple pentru femei, dar elegante si moderne, tunsorile bob gradate sunt o optiune excelenta. Daca se doreste o schimbare, din diverse motiv, acesta este un stil care se potrivi cu aproape orice textura si culoare a parului. Acesta este mare avantaj al unor tunsori bob graduat.Acest tip de tunsoare ofera atat volum, cat si o forma frumoasa a intregului look. In functie de preferintele fiecaruia, se poate opta pentru tunsori bob graduat cu:

Scari foarte subtile, fine. Firul de par stratificat creste volumul. Daca nu se doreste un look prea extrem, insa cu adaus de scari, acest model este o alegere excelenta. Este graduat, insa nu foarte mult.

 

Bob graduat “inalt”

Cu cat scarile sunt mai scurte și inalte, cu atat se va obține mai mult volum. Pentru amatoarele de par „inalt” si indraznet, aceasta model este o alegere perfecta. Modernism si indrazneala, la “pachet”.

Bob graduat asimetric

Alegerea unui bob lung cu straturi gradate este un mod sigur de a obtine un look fabulos. Modern si indraznet, un bob asimetric graduat este indicat mai ales in cazul in care doriti sa iesiti din monotonie.

Nuanta parului dar si tehnicile de vopsire, sau alte detalii, raman la alegerea fiecaruia, in functie de preferite. Noi va prezentam si alte modele de inspiratie, pentru un look super modern.

Sursa pozelor : pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *