Frumusetea tunsorilor scurte, in poze

tunsori scurte

Tunsori par scurt, frumusetea si versatilitatea acestora, in poze. Ne dorim sa abordam in acest articol un subiect pe placul nostru, speram si pe al vostru, tunsorile scurte si modalitatile de a obtine un aspect modern. Unul dintre avantajele parului scurt, pe langa faptul ca se coafeaza usor, fara prea mari batai de cap, este faptul ca are abilitatea de a reimprospata un aspect.
Am vazut doamne si domnisoare care purtam par lung, iar cand au renuntat la lungime, aratau diferit. In sensul bun.
 
De la popularele tunsori pixie, pana la pixie-bob, bob scurt, toate sunt frumoase si au capacitatea de a reimprospata un aspect.
Parul vostru va avea mai mult volum si un aspect aerisit. Discutati cu stilistul pentru a vedea si optiuni de tunsori in scari sau filate. Acestea adauga textura, reducand in acelasi timp volumul si grosimea. Cand va uscati parul acasa pentru coafare, utilizati o perie rotunda lata pentru a obtine rezultate de calitate ca la salon. pe cont propriu.
 

 


Inspiratie pentru voi – Tunsori par scurt, diferse modele
1 Tunsoare moderna. Femei din toata lumea au adoptat acest stil, Model cu asimetrie si o laterala rasa,

2
Daca aveti parul cu textura mai fina si cautati tunsori cu coafura rapida, usoara si versatile, poate luati in considerare o tunsoare pixie moderna! O tunsoarea scurta pixie va castiga volum natural prin adaugarea de extensii scurte in straturi. Daca nu va place senzatia de a avea mult produs in par, incercati ceva usor si aerisit, cum ar fi o textura de ciufulit. Puteti experimenta cu diferite produse de par pentru a obtine un aspect diferit.
 3 Tunsori scurte pentru doamne
Femeile cu o anumita varsta si care doresc sa fie in mod constant in voga ar putea incerca pixie lung blond alb. Este printre cele mai simple de purtat si de stilat. Trasaturile fetei pot creea un aspect tineresc print tunsori scurte si feminine, precum pixie. Doar uscati-va parul rapi, cu putin volum, apoi aplicati un fixativ si sunteti gata.

4 Tunsori pixie bob cu suvite sau onduleuri
Minunate si feminine, cu suvite subtile, in nuante de blond. Lungimea mai mare a varfului si partea scurta, delica sporesc trasaturile feminine ale acestei tunsori. La salon, cereti stilistului dvs. sa va lase varful parului suficient de lung pentru a se ondula. Puteti folosi un ondulator sau ce este convenabil pentru voi.
 5 Tunsori asimetrice
Pentru o schimbare de look, incercati o tunsoare asimetrica texturata pe parul scurt. Este versatila, se poate realiza cu par lung in jurul fetei si par scurt in spate daca doriti sa schimbati coafura scurta. Dupa uscare, folositi produse de coafat pentru a evidentia textura tunsorii. Grosimea sau finetea parului va determina modul de stratificare.

Cititi si Tunsori cu volum

6 Tunsoare pixie eleganta, nuante de blond

Atat chic, cat feminina, cu reflexe blonde. Lungimea mai mare a varfului si partea mai scurta delicat sporesc trasaturile feminine ale acestui aspect. In salon, cereti stilistului dvs. sa va tunda in scari.
 6 Nuante de cenusiu si pentru purtatoarele de ochelari
Tunsoare minimalista, tip french. Ideala pentru o doamele elegante este o tunsoare pixie pana la maxilarul, cu breton. Un breton frumos, dar gros, scoate in evidennta ochii, in timp ce inmoaie zona din jurul obrajilor.
 7 Tunsoare stratificata, cu radacini naturale
Daca vrei sa dati parului vostru blond o dimensiune de contrast, ganditi0va sa obtineti o coafura pixie stratificata cu radacini intunecate. Pentru a oferi si mai multa complexitate, cereti stilistului sa adauge nuante inchise la radacina.

8 Tunsoare in scari, nuante pastel
O tunsoare splendida este un pixie roz pastel cu breton. Rozul este o optiune buna daca va plac nuantele calde. Toata lumea va adora stilul atragator care este produs de aceasta combinatie de tunsoare si culoare.
Pentru femeile cu par fin, o tunsoare scurta de pixie este un stil grozav de a purta parul.

Sursa pozelor din articol : pinterest.comRevenim in curand cu alte poze.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.