Cele mai bune tunsori pentru parul subtire – Afla cum poti obtine volum

Top tunsori par subtire sau cum sa faci alegeri pentru a obtine volum.

Gasirea unei tunsori perfecte pentru un par rar, subtire, fir, poate sa fie o provocare. Cel putin in teorie, deoarece in practica sunt multe stiluri care pot adauga volum unui par rar. Va prezentam cele mai bune alegeri si ce tunsori avantajeaza un fir de par rar, si fara volum.

 


Exista totusi si o veste buna. Parul subtire este de fapt mai usor de modelat decat ati putea crede. Asta inseamna ca puteti alege dintr-o varietate de coafuri si tunsori pentru pentru un look uimitor, par cu volum si miscare.

Tunsoare scurta

Tunsoare pentru doamne

Nuante puternice

Tunsoare stratificata

 Doriti sa va faceti parul subtire sa para mai gros? Daca da, va prezentam top tunsori par subtire si discutam despre tunsori stratificate si bob, pentru parul scurt, dar si bucle sau alte lungimi.

Pixie bob

Par extrem de subtire
 Tunsoare pixie, cu breton

Bob drept

Bob asimetric

 Lob cu breton

Tunsoare pentru doamne

Bob pentru parul subtire

 Tunsoare ultra scurta

1. Tunsoare bob lob. Aceasta tunsoarea nu doar ca este in tendinte, dar se potriveste oricarei forme a fetei. In acest caz, parul se taie la lungimea barbiei, devenind concav in spate. Se vor intrega si scari care vor adauga volum, parul va parea mai gros si mai plin.

 2. Tunsoare bob drept, scurt.Pentru un par subtire, o tunsoare bob este cea mai versatila metoda de a obtine un look perfect. Un bob drept va face ca varfurile sa apara mai groase, iar lungime scurta va asigura volum si miscare.

 Tunsorile in linii drepte nu inseamna ca parul trebuie sa aibe scari. Puteti asigura volum si prin intermediul varfurilor mai groase.

3. Pixie ciufulite. Acest tip de tunsori sunt perfecte pentru un par subtire. Obtineti volum prin intermediul scarilor, dar si un look finisat.

 


top tunsori par subtire pixie

4. Onduleuri, sau puteti opta pentru permanent, este in tendinte anul acesta. Se obtine volum cat sa multumeasca pe toata lumea.

 top tunsori par subtire ondulat

5. Tunsori bob unghiulare. Am vorbit despre ele, si ele reprezentand o alegere buna cand vorbim de volum si dinamism pentru un par subtire.

top tunsori par subtire bob unghiular

6. Tunsori cu scari. Acestea vor face ca parul tau sa para mai voluminos, nu tern si plat.

 Nu uitati sa discutati cu stilistul vostru, veti afla ce anume vi se potriveste.

Sursa pozelor : pinterest.com
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *