Tunsori bob unghiular – Cele mai moderne tunsori

Tunsori bob unghiular, ce sunt, de ce sunt atat de moderne?

O tunsoare unghiulara este o tunsoare tunsa scurta in fata, avansand incet spre o lungime mai lunga in partea frontala, oferindu-i un aspect de unghi. O tunsoare ideala pentru femeile care isi doresc un look modern, mereu in tendinte. Pentru ca sunt populare si acum.

 In principiu, o tunsoarea bob unghiulara este una scurta, dar in practica regasim si lungimi mai lungi. Si, exista cateva tipuri de bob unghiular cu anumite denumiri, precum A-line, inversate, tunsori bob graduat si asimetrice.

Marele avantaj al acestor tunsori este ca se potriveste mai multor tipuri de par si se pot aranja in stiluri diferite, pentru un look dinamic. Desi este una dintre cele mai cochete coafuri, stilistii gasesc mereu noi abordari de a aduce imbunatatiri acestora. De exemplu, se pot combina cu suvite, nuante de par pastel si altele.

 


Gasiti-va urmatoare tunsoare printre modelele de mai jos, in functie de tip. Regasim:

tunsori bob unghiular scurt

 bob scurt unghiular blond

Tunsori bob unghiular scurt. Diferenta este data de lungime

 
Tunsori bob unghiular roscat

Tunsori bob unghiular brunetTunsori bob A-line. Aceste tipuri de tunsori au un unghi mic, parul fiind mai scurt in spate, insa scarile lipsesc.

 Tunsori bob unghiular modernTunsori bob unghiular suvite

Tunsori bob graduat (inversat). Cel mai popular tip de bob, parul este tuns in scari in partea din spate. Partea din spate este tunsa sub forma de potcoava.

 Tunsori bob unghiular

Tunsori bob unghiular asimetricTunsori bob asimetrice. Parul este tuns mai scurt in spate, singura diferenta fiind faptul ca partile frontale sunt asimetrice.

Alte modele pentru inspiratia voastra!

In 2020, alaturi de aceste idei de look-uri, nu uitati ca puteti sa optati pentru nuante pastel (albastru, de exemplu), ombre hair sau suvite blond.

 Dupa cum observati, tunsoarea bob clasica a suferit nenumarate transformari in ultimii ani, desi vedem in continuare unele linii traditionale, cum este lungimea pana la barbiei. Cat despre forme, au aparut unele noi, mai moderne, precum tunsorile unghiulare.

Sursa pozelor :pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *