Parul permanent la moda in 2020 – Revenire spectaculoasa

Parul permanent la moda in 2020, revenire spectaculoasa
Cea mai mare tendinta in materie de hair styling este, revenirea parului permanent. Este o veste buna pentru femeile care isi doresc un aspect nou si interesant. Aparut in anii 80, permanentul in ziu de azi este un permanent modern.

Care sunt diferentele intre permanentul clasic si cel modern?

In zilele de azi, se folosesc cele mai moderne tehnici, si cele mai noi tehnologii. In loc sa se se utilizeze bigudiuri micute, dure, de pastim, se folosesc tije de spuma, flexibile, in dimensiuni diferite.Se pot obtine bucle mari si mici, nu neaparat uniforme, in schimb arata foarte natural. Lotiunile si produsele folosite pentru permanentul modern sunt mai blande, de obicei necontinand amoniac. Putem vorbi despre semi-permanent, atata timp cat este bland si nu degradeaza parul.

 


Parul permanent la moda in 20201. Par permanent scurt. Chiar daca este scurt, puteti opta pentru un permanent pentru a obtine volum.

 Parul permanent la moda in 2020 bob

2. Permanent pe tunsoare bob asimetrica. Se obtine astfel miscare si volum.

Parul permanent la moda in 2020 scurt

3. Permanent pe o tunsoare asimetrica. Observati cat volum se obtine?

 4. Permanent pentru doamne 40+

5. Permanent pentru tunsoare bob graduat. Dinamism si modernism

 6. Permanent pe par lung, pentru bucle definite.

Puteti opta pentru mai multe stiluri de permanent, in functie de dorinte. Spuneam ca permanentul modern inseamna neuniform, se poate opta pentru bucle mari, mici, in combinatie cu balayage si alte culori de par la moda.

Parul permanent la moda in 2020, vedeti galeria de mai jos.

  

Cat dureaza permanentul?

De obicei, acesta rezista intre doua pana la 10 luni, in functie de cat de bine va ingrijiti parul permanent. Se recomanda blandete in primele 3 zile de la procedura, adica fara spalat pe cap sau prins parul, acesta trebuie lasat liber.

Dusul este intotdeauna cel mai bun moment pentru a-ti pieptena parul, dupa permanent. Folositi balsam si dupa aplicare, pieptanati-va parul cu ajutorul degetelor sau cu un pieptene cu dinti mari pentru a separa buclele.

 Se potriveste permanentul oricarui tip de par?

Permanentul este o alegere excelenta pentru cele cu par drept si care doresc mai multa texturs si miscare. Aceasta procedara va schimba total look-ul.

Permanetul se potriveste si in cazul unui par ondulat natural, a caror bucle nu mai sunt bine definite. Permanentul modern este o modalitate excelenta de o obtine bucle frumoase, bogate si un look excelent.

Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *