Straluceste anul acesta cu nuante pastel – Aflati unde puteti gasi vopseaua

Nuante par pastel sau cum sa dam culoare podoabei capilare anul acesta. Cele mai frumoase nuante pastel sunt disponibile pe piata. Nuante frumoase, de la Maniac Panic de exemplu, impresioneaza prin culorile vibrante si vii, parca desprinse din povesti.

Pentru acele doamne care doresc sa experimenteze nuante puternice de roz, albastru, verde, Maniac Panic ne propune o gama bogata de culori. Sau, puteti apela la un stilist pentru a face alte alegeri.

Noi prezentam ca sursa de inspiratie, idei de nuante pastel prin intermediul carora poti sa stralucesti. Cele mai frumoase de violet, roz, albastru sau verde sunt aici pentru voi.

Recomandari, nuante par pastel

Roz bomboana, il regasiti in gama Maniac Panic sub denumirea de Cotton Candy Pink

 Violet deschis, o nuanta calda si blanda. In gama Maniac Panic, o puteti regasi sub denumirea de Mystic Heather.

Violet inchis, o nuanta regala si, in acelasi, timp super eleganta. Acestea se pot aplica indiferent de varsta. In gama Maniac Panic, se regaseste sub numele de Mystic Heather.

 Violet profund. O nuanta extrem de stralucitoare, in special pe un par drept. Cu breton sau fara, arata la fel de splendid.  O puteti gasi la Maniac Panic, Purple Dream.

Doamnelor, puteti opta pentru nuante integrale, sau doar suvite. Dupa caz, aplicarea unor vopsele necesita decolorare, astfel, cel mai bine este sa discutati cu un stilist, pentru cele mai bune sfaturi.

 


Alte modele de nuante par pastel, cele mai frumoase in 2020

Fuchsia, cea mai inchisa nuanta de roz. Se pare ca saten si rozul fac un parteneriat grozav. Acesta nuanta se poate regasi in gama Maniac Panic – Fuchia Shock.

 Roscat aprins sau Manic Panic Vampire Red, o nuanta atat de vivida si dramatica, potrivita doamnelor de toate varstele.

Portocaliu inchis, in combinatie cu saten, are un look super dramatic. Sa fie asta transformarea voastra? Daca da, o gasiti in gama Maniac Panic, Psychedelic Sunset.

Portocaliu deschis, o nuanta deschisa, care necesita decolorare. Dar, pentru cele care prefera nuantele moi pastel, este o optiune buna.  Maniac Panic, Electric Lava.

 Galben banana, sau Maniac Panic Solar Yellow, un galben placut, fara nici un fel de experiente negative.

Blond platinat, o nuanta extrem de placuta pentru doamnele care prefera nuantele reci, si evita tonuri de galben. Maniac Panic a lansat Virgin Snow, un blond rece perfect.

 Verde neon? De ce nu? Maniac Panic Electric Lizard va permite sa aduceti cea mai frumoasa nuanta de verde in parul vostru.

Verde inchis sau Maniac Panic Green Envy, cea mai deschisa si eleganta nuanta in 2020.

Verde pin, una dintre cele mai misterioase si frumoase nuante din gama Maniac Panic, Enchanted Forest. Vrajita nuanta, intr-adevar!

 Turcoaz, vedeta nuantelor de par in 2020, este o varianta neon, acvatica. Arata impecabil pe un par scurt sau lung, vedeti exemplul de mai jos. Maniac Panic, Atomic Turquoise.

Albastru, culoarea anului 2020, aduce o profunzime si multa intensitate in parul vostru. Frumoasa si moderna, se potriveste tuturor. Maniac Panic Blue Moon 

 Sursa pozelor : pinterest.com

  


Leave a Reply

Your email address will not be published.