Blond cenusiu – Nuanta de top in poze

Blond cenusiu, cum se obtine? Aceasta culoare este o nuanta de blond cu tenta de gri pentru a se obtine un cenusiu. Culoarea este o nuanta mai rece a blondului renumit si se potriveste cu majoritatea tonurilor pielii. Bineinteles, cel mai bine se realizeaza plecand de la o baza de blond deschis. Nu exista blonda care sa nu fii incercat macar o data o nuanta cenusie.

 Nuantele cenusii sunt foarte populare la momentul actual, datorita aspectului usor regal si modern. Puteti opta pentru cenusiu integral, suvite, ombre, balayage pentru un look mai casual.

Chiar daca este o nuanta mai rece, se potriveste si tonuri reci ale pielii si ochi deschisi la culoare. Insa, datorita tehnicilor din prezent, se pot adauga si tonuri mai calde, pentru a obtine un mix de cenusiu, potrivit si tenurilor calde.

 


Blondul cenusiu este pastelul blondului, poate fii intretinut destul de greu, uneori si acasa prin folosirea de sampoane colorante (violet) si evitarea spalarii parului la un interval mai mic de 3 zile. Altfel, nuanta se va estompa.

Blond cenusiu

 Blond cenusiu solid. Aplicat pe intreaga lungime a parului, confera profunzime intregului look.

Cenusiu si suvite pastel. Nuante jucause, “indulcesc” aceste nuante cenusii, astfel, se pot adopta si de catre femeile cu un ton cald al pielii.

 Blond cenusiu balayage

Balayage cenusiu. Una dintre cele mai populare look-uri de pe pinterest, mai ales din prisma tendintelor. Trecere de la radacini inchise la un blond cenusiu, arata spectaculos.Suvite subtile, babylights. Marele avantaj este ca necesita o intretinere mai redusa.

 Blond cenusiu platinat

Cenusiu platinat. O varianta foarte deschisa de cenusiu, si o nuanta absolut splendida.

Blond cenusiu perlat

Cenusiu perlat, cu subtonuri de saten si radacini inchise.

  Ombre cenusiu, mai evident decat balayage, arata la fel de bine, chiar si pe o nuanta inchisa.

Aveti aici mai multe modele de inspiratie, idei suvite blond deschis, in tendinte in acest an.

Sursa: pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published.