Cum sa iesi din anonimat, nuante de violet inchis si deschis

Nuante de violet inchis deschis pentru un par vopsit in nuante regale si discutii despre elementele de baza.

Fiindca se poarta culorilor pastelate, poate ar trebui sa incercati altceva nou in acest an. Doarece regasim toate culorile curcubelului in nuantele parului, dar parca nimic nu este la fel de elegant precum un violet inchis, sau poate o nuanta mai deschisa. Puteti opta pentru variatii de nuante violet, indiferent daca aveti par lung si elegant, scurt si ondulat, suvite, puteti experimenta orice.

Idei de păr violet

 Violetul ca nuanta de par se potriveste bine cu un saten ciocolata sau un blond cenusiu. Daa doriti o solutie de culori mai complicata, folositi violetul in suvite balayage adaugate culorii voastre naturale de par. Puteți amesteca violet cu cele mai complexe nuante. Violetul arata frumos cu visiniu, fucsia sau albastru.

Mai multe idei si nuante de violet inchis deschis, puteti regasi mai jos.

 

  

Plecand de la denumirea sa, aceasta nuanta implica nuante profunde de violet. Mai specific, aceasta culoare include urmatoarele nuante de par: ametist intunecat, violet albastrui, violet purpuriu, violet rozaliu inchis, violet magenta, violet verde inchis, violet electric, violet pruna, dar si ombre inchis in nuante de violet.

  

Cine poate alege violet inchis?

Persoanele cu ten rece (daca opteaza pentru violet roz, de exemplu,magenta);
Persoanele cu ten cald (doar daca opteaza pentru violet rece, de exemplu, cu subtonuri albastrui).

 Chiar daca aceasta nuanta este luminoasa si indrazneata, violetul inchis este destul de sofisticat. Practic, oricine o poate obtine. Consultați-va cu stilistul vostru.

 

Incearca altceva anul acesta. Culoarea violet a părului este un amestec de tonuri de roSu si albastru, echilibrate intr-o nuanta vie. Pentru unele femei, aceste nuante sunt o modalitate de a-si arata personalitatea puternica.Nuante de violet inchis deschis

 Nuante de violet inchis deschis

 Nuante de violet inchis deschis
 Nuante de violet inchis deschis

 

Nuante de violet inchis deschisNuante de violet inchis deschis
Tunsori pixie
 Nuante de violet inchis deschis

Pentru a mentine aceasta culoare regala, va trebui sa va ridicati nivelul de intretinere a parului.

 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published.