Par scurt, idei de tunsori la moda

Par scurt 2024, idei de tunsori pixie, dar si bob, pentru un look elegant.
Tunsorile scurte sunt mereu la moda si pot oferi un aer proaspat si indraznet. O optiune populara este bobul scurt, care poate fi stilizat in diverse moduri pentru a se potrivi gusturilor si stilului personal.
De asemenea, tunsorile scurte cu straturi sau texturi jucause sunt tot mai cautate, deoarece ofera un aspect modern si dinamic. Important este sa alegi o tunsora care sa-ti accentueze caracteristicile si sa-ti reprezinte personalitatea.
 
 

Tunsori pixie

Cand vine vorba de tunsori scurte pentru femei, primul lucru care ne vine in minte este stilul pixie. Daca credeti ca o astfel de tunsoare va poate ascunde feminitatea, gresiti. Tunsorile pixie sunt printre cele mai populare stiluri. Acestea se potrivesc pla orice varsta: poate fi un detaliu elegant, atat pentru tinere, cat si pentru doamne.

Pixie scurt
 Un pixie scurt, necesita curaj pentru a-l adopta. Avantajoasa, aceasta tunsoare pastreaza fata cât mai deschisa, iar unele femei nu se simt confortabil cu asta. De asemenea, doamnele tinda sa creada ca aceasta tunsoare limiteaza optiunile de coafare.Insa, exista o multime de coafuri uimitoare pe care le puteti face cu aceasta tunsoare. In plus, pixie-urile scurte arata inteligente si sofisticate, adaptandu-se la orice, de la stiluri casual, la formal.

Sugestii si recomandari, par scurt 2024

Par scurt 2020

 Par scurt 2020 Par scurt 2020

Pixie lung

Cele care doresc mai multe optiuni de coafare opteaza pentru variante mai lungi de pixi. Astfel de tunsori se potrivesc cu breton si scari, reprezentand cele mai moderne modele din acest an. Spre deosebire de tunsorile pixie scurte, aceste modele necesita mai multa intretinere, dar este considerata in continuare o tunsoare eleganta.

 Par scurt 2020

 Par scurt 2020

Pixie undercut

Tunsorile pixie pot sa fie indraznete sau elegante! Din fericire pentru toate doamnele, tunsorile pixie ofera tone de idei diferite pentru toate gusturile. Daca vreti ca pixie-ul vostru sa-și arate partea indrazneata, trebuie sa sacrificati o anumită lungime in partea de jos, acestea fiind undercut. In ceea ce priveste partea de sus, optiunile sunt nesfarsite, parul poate fii purtat pe spate, drept etc.

  Par scurt 2020

Tunsori scurte cu breton lateral

Haideti sa vedem câteva tunsori clasice mai scurte pentru femei pe care le vom găsi intotdeauna elegante. Adevarul este ca tunsorile scurte cu breton au fost mereu populare, deoarece ne aduc multe avantaje. Fie că este vorba despre un pixie, un bob scurt sau o tunsoare scurta clasica, bretonul aduce un plus look-ului vostru.

Acestea adauga o forma texturata si putin dezordonata parului si veti parea mai tinere, ascunzandu-va varsta. Nu conteaza ce varsta sau ce tip de par aveti,  bretonul lateral va arata fantastic. Singura modalitate de a afla dacă vi se potrivește sau nu este sa incercati!

 Par scurt 2020 Par scurt 2020

Tunsori castron

Astazi, tunsorile castron pot fii realizate intr-o varietate de moduri, care prezinta gradari de lungime creativa si straturi. Aceasta tunsoare este suficient de simpla si permite diferite personalizari, astfel incat sa se potriveasca cu caracteristicile voastre. De asemenea, puteti combina tunsoarea castron cu tunsori populare, bob sau pixie, pentru a realiza o incadrare in fata sau un volum in partea de sus. Pentru a scoate in evidenta aceasta tunsoare, condimentati-o cu o colorare in doua tonuri.

  Bob clasic scurt

Clasic dar popular, bobul scurt a ramas in tendinta, in principiu in forme destul de simple.

  Sursa pozelor: pinterest.com 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *